Fran Drescher, actrita din „Dadaca”, se intoarce cu un nou serial palpitant

1
De Maria Constantin
11 feb. 2020

Actrita se intoarce in televiziune cu noul serial „Indebted“. Este a treia productie in care joaca de la terminarea serialului „The Nanny“, in 1999.

La 21 ani de la difuzarea ultimului episod al serialului care a facut-o celebra, fanii si-o amintesc pe Fran Drescher din „Dadaca”. Actrita este incantata ca popularitatea sa nu a scazut de atunci si ii asigura ca o sa le placa si ceea ce vor vedea in „Indebted”.

Drescher o interpreteaza pe Debbie, care impreuna cu sotul ei, Stew (Steven Weber), se muta in casa fiului lor, Dave (Adam Pally) si sotia acestuia, Rebecca (Abby Elliott).

Prin ce se aseamana „Indebted” si „The Nanny”

Serialul va fi difuzat in fiecare marti seara de postul american de televiziune NBC si are cateva elemente comune cu „The Nanny”. In acea productie, personajul Fran Fine a preluat prenumele actritei, ba chiar mai mult decat atat: a primit toate gesturile pe care Drescher le face in viata de zi cu zi, vedeta identificandu-se cu eroina sa si contribuind decisiv la succesul imens al serialului.

„Cred ca sunt o persoana foarte vie in toate personajele mele. Asa ca m-am impacat cu faptul ca publicul si fanii mei imi adora energia, aspectul, stilul, vocea, slava Domnului”, a spus actrita intr-o conferinta organizata de Asociatia Criticilor de Televiziune.

Un alt element comun este tipul de comedie pe care il face Fran Drescher. „Imi place sa joc personaje care sunt pozitive si iubitoare. Cand mi-am inceput cariera, eram mereu ca o prostituata cu sufletul de aur. Nu vreau sa fiu inferioara. Imi place sa ma autoironizez, acesta e tipul meu de comedie si cred ca fanilor le place. Este ceea ce asteapta si imi place sa le ofer ceea ce anticipeaza (…)”, a declarat ea.

„Indebted” ne arata ce ar fi facut Fran Drescher

Dat fiind ca personajele actritei seamana mult cu ea, noul serial ne arata cum s-ar fi descurcat Fran daca scenariul ar fi fost real, scrie Showbiz Cheat Sheet.

Fran Drescher isi face propriile parfumuri din uleiuri esentiale

Gratie rolului din „The Nanny”, Drescher se bucura de independenta financiara, dar daca ar ajunge vreodata la ananghie cu banii si ar trebui sa se mute la copiii ei, ar face exact ca Linda. „Cred ca o veti vedea pe Fran, cam cum erati obisnuiti, dar aceasta femeie va trece printr-o alta experienta de viata. Are un sot, si-a crescut copilul si are un nepot. Se trezeste ca nu prea mai are bani si nu prea are nici noroc. Asa ca asta este traseul ei”, a explicat actrita.

Prin ce va fi diferit „Indebted” de „The Nanny”

Se stie deja ca personajul jucat de Drescher nu se va mai numi Frans. Pana acum, actrita a jucat-o pe Fran in „The Nanny”, „Living with Fran” si in „Happily Divorced”. „Cred ca este primul serial in care nu mai sunt Fran pentru multi, multi ani”, a spus ea.

Vedeta a marturisit, totodata, ca filmarile pentru un serial sunt mai extenuante acum decat in anii ’90. „Ei bine, e mai solicitant, cu siguranta. E aceeasi masinarie, sunt obisnuit cu ea. Fizic e un pic mai greu, cred, pentru mine. Dar n-am nevoie de o viata in afara de profesie, asa ca ma duc acasa, ma intind nitel langa cainele meu si cam atat”, a spus ea.

Foto: Getty Images.