Emma Roberts este insarcinata: Actrita asteapta primul ei copil cu Garrett Hedlund

1
De Maria Constantin
2 sept. 2020

Actrita in varsta de 29 de ani si Garrett Hedlund vor deveni parinti.

Emma Roberts a confirmat sambata seara, pe Instagram, ca ea si iubitul sau, actorul Garrett Hedlund, vor avea un copil. „Eu… si cei doi baieti preferati ai mei”, a scris vedeta langa cele trei imagini in care i se vede sarcina.

„Te iubesc”, a scris celebra ei matusa, Julia Roberts. La randul sau, fosta colega din serialul „Scream Queens”, Lea Michele, a comentat: „Vei fi cea mai tare mamica. Te iubesc, Em! Mame de baieti impreuna.”

 

View this post on Instagram

 

Me…and my two favorite guys 💙💙

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Roberts si Hedlund au fost fotografiati pentru prima oara impreuna in martie 2019, tinandu-se de mana pe o strada din New York, la doar cateva saptamani dupa ce au aparut primele zvonuri despre relatia lor, cand fusesera vazuti sarutandu-se intr-un restaurant din Los Angeles.

Logodna rupta de doua ori in 7 ani

De atunci, cei doi au fost surprinsi in mai multe randuri impreuna in Los Angeles si la New York, desi pe retelele de socializare au pastrat discretia asupra relatiei lor, scrie People. In iulie 2019 au fost vazuti jucand bowling, iar in luna ianuarie a acestui an au fost observati in timp ce se sarutau in afara hotelului Four Seasons din Beverly Hills, California.

O sursa a confirmat pentru People in martie 2019 ca Roberts si Evan Peters (33 de ani) au rupt logodna pentru a doua oara in cei sapte ani de relatie. Confirmarea a venit cand Roberts si Hedlund au fost vazuti pentru prima oara impreuna.

Sursa a spus ca acestia nu vor sa grabeasca lucrurile: „Nici ea, nici Garrett nu sunt in momentul potrivit pentru o relatie serioasa. Doar se distreaza iesind impreuna”, a spus persoana respectiva. Totusi, avand in vedere ca vor avea un copil, intre timp relatia a devenit serioasa cu siguranta.

Foto: Emma Roberts pentru HUGO BOSS ALIVE