Emma Roberts si-a blocat mama pe Instagram: A dat-o de gol ca e insarcinata

1
De Maria Constantin
26 oct. 2020

Cand parintii intra pe retelele de socializare, te poti astepta la tot felul de surprize. A aflat-o si Emma Roberts.

La inceput, Emma Roberts a incercat sa tina secret faptul ca este insarcinata. Nu i-a mers, insa, pentru ca mama ei a confirmat din greseala pe Instagram ca asteapta un copil, relateaza InStyle.

Luni seara, intr-un interviu pentru emisiunea „Jimmy Kimmel Live”, actrita in varsta de 29 de ani a vorbit despre acest subiect: „Incercam sa fiu discreta despre sarcina mea, dar, din pacate, mama mea este pe Instagram, e o combinatie proasta. Chiar a spus tot”, a povestit Roberts.

Povestea pe care Emma i-o va spune copilului

La inceputul acestui an, dupa ce au aparut primele zvonuri ca ar fi insarcinata, Emma Roberts a pastrat tacerea, insa mama ei, Kelly Cunningham, a confirmat indirect sarcina, multumindu-le fanilor pentru urari. „Fiindca are cont pe Instagram, a ajuns sa interactioneze cu fanii mei si sa le multumeasca pentru urari. A fost un dezastru si am aflat totul cand eram in avion, asa ca n-am putut sa dau de ea. N-am avut cum sa o sun sau sa o atac”, a povestit vedeta.

„A scris ceva de genul ‘Va multumesc mult pentru urari! Suntem foarte incantati!’. Nu se mai termina. Prietenii imi trimiteau capturi de ecran. A fost incredibil. Cand i-am spus ‘Mama, ai dezvaluit sarcina’, ea mi-a zis: ‘Emma, tu ai anuntat-o!’. Si i-am zis: ‘Nu. A fost un tabloid’. La care ea mi-a spus: ‘Oh, nu am… nu a fost clar'”, a continuat Emma.

„Am ras nitel. Aproape ca ne-am certat. I-am dat si block la un moment dat”, a spus actrita, adaugand ca este „o poveste buna pe care i-o va spune copilului”.

Astepta o fetita, va avea un baiat

Roberts a confirmat ca este insarcinata in luna august, cu o postare pe Instagram in care apare alaturi de Garrett Hedlund. „Eu… si tipii mei preferati”, a scris ea.

Emma Roberts i-a mai povestit lui Kimmel cum ea si iubitul sau, Garrett Hedlund, au aflat ca vor avea un baiat: „Eram asa de convinsa ca voi avea o fetita, ca i-am zis iubitului meu: ‘Daca e baiat, ii pui tu numele’.”

Emma se pregatea sa aleaga un nume de fetita, cand a aflat ca va avea un baiat, asa ca a trebuit sa-si respecte promisiunea. „E amuzant ca am spus asta”, a adaugat ea.

Emma Roberts este insarcinata: Actrita asteapta primul ei copil cu Garrett Hedlund

Roberts i-a spus lui Kimmel ca partenerul ei a stabilit numele baietelului lor, dar nu l-a dezvaluit. „Iubitul meu a jucat dur cu mine in privinta numelor. I-am zis: ‘O sa avem un baiat. Poti sa-mi spui ce nume vrei sa-i pui. Si in final a venit cu un nume care a fost foarte bun'”, a dezvaluit Emma.

„Toate variantele mele au fost respinse, ceea ce m-a cam suparat”, a adaugat actrita.

Foto: Instagram/Emma Roberts