Gal Gadot va fi noua Cleopatra: Actrita o va interpreta pe regina Egiptului intr-un film regizat de Patty Jenkins

1
De Maria Constantin
15 oct. 2020

Actrita si modelul Gal Gadot va fi protagonista filmului „Cleopatra”, o productie regizata de Patty Jenkins. Cele doua au mai colaborat pentru lungmetrajele din seria „Wonder Woman”.

Gal Gadot o va juca pe Cleopatra in urmatorul film biografic semnat de Patty Jenkins. Ideea i-a apartinut actritei, iar aceasta va fi implicata si in procesul de productie, anunta Deadline.

Scenariul va fi scris de Laeta Kalogridis („Shutter Island” si „Alita: Battle Angel”), care va fi si producator executiv.

Jenkins va lucra la productia acestui film impreuna cu sotul lui Gadot, Jaron Varsano, si Charles Roven („Wonder Woman”, „Justice League”).

Cleopatra, versiunea feminista

Gal Gadot va juca rolul reginei Cleopatra dupa ce acest personaj istoric a fost intruchipat de Claudette Colbert si mai ales de Elizabeth Taylor, in 1963, in maniera unei femei seducatoare, noteaza Deadline. Insa Gadot, Jenkins si echipa lor ar putea opta pentru un personaj mai emancipat si feminist, arata publicatia citata de Harper’s Bazaar.

Actrita a dat cateva indicii intr-un anunt pe care l-a facut pe Twitter: „Asa cum probabil ati auzit, voi face echipa cu @PattyJenks si @LKalogridis pentru a aduce povestea Cleopatrei, regina Egiptului, pe marile ecrane intr-o maniera in care nu a mai fost vazuta vreodata. Voi spune pentru prima oara povestea ei vazuta prin ochii unei femei, atat in fata, cat si in spatele camerei de filmat”, a scris ea.

View this post on Instagram

She's back… 🙅🏻‍♀️ #WW84

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Mesajul pentru femeile si fetele din toata lumea

Gadot a amintit si de semnificatia momentului in care a facut anuntul, de Ziua Internationala a Fetelor: „Suntem deosebit de incantati sa facem acest anunt de #InternationalDayoftheGirl. Speram ca femeile si fetele din toata lumea, care isi doresc sa spuna povesti nu-si vor abandona niciodata visurile si isi vor impartasi sperantele cu alte femei.”

Rezolutia pe care Gal Gadot si-a stabilit-o pentru 2020 si pe care cu totii ar trebui sa o incercam

Data lansarii filmului nu a fost stabilita, insa conducerea studiourilor Paramount Pictures doreste ca productia sa decurga rapid. Deocamdata, filmul „Wonder Woman 1984”, continuarea productiei „Wonder Woman” din 2017, este asteptat sa fie lansat in luna decembrie.

Foto: Instagram/Gal Gadot