Gal Gadot, inspirata de Printesa Diana pentru rolul din „Wonder Woman“

1
De Maria Constantin
25 apr. 2021

Rolul pe care Gal Gadot l-a facut in „Wonder Woman“ este emblematic. Actrita a dezvaluit cum a inspirat-o Lady Di.

Gal Gadot a spus in cadrul evenimentului virtual Vanity Fair Cocktail Hour Live! ca a avut o revelatie care a ajutat-o in interpretarea din „Wonder Woman” atunci cand a urmarit un documentar despre Printesa Diana.

„Imi amintesc ca urmaream un documentar despre Printesa Diana si era o parte in care spuneau ca ea avea toata compasiunea si era mereu atenta cu oamenii, atunci am auzit semnalul ca aceasta este Wonder Woman de care avem nevoie”, a explicat ea pentru People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gal Gadot (@gal_gadot)

„Am vrut sa-i arat vulnerabilitatile si bunatatea”

Aceasta trasatura a Printesei Diana a devenit cheia interpretarii pe care a facut-o Gadot. Actrita a intruchipat-o pe Diana Prince in doua filme, „Batman vs. Superman: Dawn of Justice”, si „Justice League”.

„Cum devii o zeita care este foarte puternica si perfecta? Am vrut sa-i arat vulnerabilitatile si bunatatea”, a explicat vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gal Gadot (@gal_gadot)

Filmele „Wonder Woman” au inspirat milioane de femei si fete din toata lumea, inclusiv pe protagonista lor, scrie Harper’s Bazaar. La inceputul anului, actrita a dezvaluit ca i-au dat lacrimile la secventa de debut din „Wonder Woman 1984”, in care o versiune tanara a personajului ei concureaza cu amazoanele adulte intr-un competitie sportiva.

Scena care a facut-o pe Wonder Woman sa planga

„Va pot spune despre momentul din film care m-a facut sa plang, mai ales ca s-a intamplat chiar la inceput”, a spus ea, potrivit MSN.

Dieta pe care Gal Gadot a urmat-o pentru rolul din „Wonder Woman 1984“: Include 5 mese delicioase pe zi!

„N-am mai patit asa ceva. Ma uitam si dintr-odata nu mai eram actrita, producatorul sau oricine altcineva de pe platou. Eram o fetita dintr-o suburbie din Israel urmarind acest personaj uimitor care facea lucruri incredibile. Si eu nu plang usor. Nu sunt genul de femeie care se uita la reclame si plange, dar am avut o reactie puternica la acest film si m-a prins cu garda jos”, a marturisit actrita.

Foto: PR.