Mostenirea emblematica pe care Printesa Charlotte o va primi de la bunica sa, Printesa Diana

1
De Maria Constantin
28 apr. 2023

Fiica Printului si Printesei de Wales va primi un obiect special care i-a apartinut regretatei sale bunici.

Lady Di a fost o pioniera in multe privinte, de la remarcabilul ei stil vestimentar pana la determinarea de a ramane un om normal, incalcand chiar protocolul regal de a purta manusi pentru a putea avea contact direct cu cei pe care ii intalnea. Cand a renuntat sa mai poarte palarii cu boruri largi, ea si-a explicat decizia: „Nu poti imbratisa un copil cand ai palarie.”

Dupa disparitia Printesei Diana, mostenirea ei a continuat prin actiunile caritabile ale fiilor sai, prin florile purtate de Meghan Markle la nunta cu Printul Harry si prin omagiile pe care ducesa si Kate Middleton i le-au adus in mai multe randuri.

Recent, legatura dintre Diana si nepoata sa, Printesa Charlotte, a devenit si mai stransa dupa ce presa a scris ca micuta va mosteni ceva foarte special de la Lady Di, scrie Marie Claire.

Nascuta in 2015, Charlotte va implini 8 ani pe 2 mai. Fiind cea mai mare dintre nepoatele Dianei, ea va avea dreptul de a alege prima una dintre bijuteriile bunicii sale, iar cea mai ravnita piesa ar fi Tiara Spencer.

Lady Di a purtat tiara la nunta cu Printul Charles, iar piesa se afla in prezent in posesia lui Earl Charles Spencer, fratele Dianei. Potrivit unei surse regale, Tiara Spencer ii va reveni intr-o zi printesei Charlotte.

Kate Middleton s-a simtit vinovata dupa ce fiica ei, Printesa Charlotte, i-a pus aceasta intrebare

„William este apropiat de unchiul sau si l-a intrebat daca tiara care poarta numele mamei lui ii poate fi oferita candva lui Charlotte”, a spus o sursa citata de GoodToKnow. „William este destul de constient ca Earl are si el fiice, dar cei doi au stabilit ca piesa emblematica a Dianei ii apartine primei ei nepoate”, a adaugat aceasta.

Potrivit unei alte surse citate de New Ideal, Printesa Charlotte este „ametita de incantare” si abia asteapta sa primeasca tiara.

„A vazut si imagini cu ea (Diana, n.r.) purtand tiara. Charlotte este mai mult decat constienta ca este o printesa si are deja tiare de plastic si rochii cu care se joaca. E foarte draguta”, a mai declarat sursa.

Foto: Getty Images; Instagram/@princeandprincessofwales