Printesa Charlotte a implinit 8 ani. Un nou portret realizat de mama ei, Kate Middleton, a fost publicat cu ocazia aniversarii

1
De Georgiana Dorobantu
3 mai 2023

Printul William si Kate Middleton au publicat un nou portret al Printesei Charlotte, cu ocazia zilei sale de nastere.

In imaginea postata pe social media de Printul si Printesa de Wales luni, Charlotte zambeste larg, purtand o rochie alba cu imprimeu floral delicat, stand intr-un hamac.

„Ii dorim Printesei Charlotte o aniversare foarte fericita!”, au scris parintii ei, adaugand „8 ani, maine!”

Postarea fotografiei, care nu a mai fost publicata pana acum, face parte din traditia anuala a lui William si Kate, care publica in fiecare an noi portrete ale celor trei copii ai lor cu ocazia zilelor de nastere ale acestora. Portretele sunt realizate de obicei de mama lor, Printesa Kate, care este pasionata de fotografie.

Mostenirea emblematica pe care Printesa Charlotte o va primi de la bunica sa, Printesa Diana

Cand a implinit sapte ani, in 2022, Printesa a pozat alaturi de cainele familiei, inconjurata de flori, purtand un pulover albastru.

Charlotte s-a nascut pe 2 mai 2015, la doi ani dupa fratele sau mai mare, Printul George, primul copil al cuplului regal.

Regele Charles a dezvaluit la acea vreme ca „spera sa fie fetita”.

Monarhul, in varsta de 74 de ani, a explicat atunci „Este foarte frumoasa. Speram sa am o nepoata – cineva care sa aiba grija de mine cand voi fi foarte batran.”

La randul sau, Printul William a dezvaluit intr-o emisiune din anul 2016 ca micuta Charlotte a creat „o dinamica diferita in familie”.

Kate Middleton s-a simtit vinovata dupa ce fiica ei, Printesa Charlotte, i-a pus aceasta intrebare

Doi ani mai tarziu s-a nascut Printul Louis, cel de-al treilea copil al cuplului.

Charlotte, care a fost descrisa ca fiind „artagoasa” de mama ei, le-a corectat comportamentul fratilor sai de mai multe ori de-a lungul anilor, in timpul aparitiilor oficiale.

In timp ce se aflau in balconul Palatului Buckingham, cu ocazia Jubileului de Platina al Reginei Elisabeta a II-a, din iunie 2022, Charlotte poate fi observata cum ii atrage atentia lui George sa-si indrepte spatele si sa aiba o postura mai buna.

In aceeasi saptamana, printesa parea sa-l dojeneasca pe fratele sau mai mic, Printul Louis, care nu statea locului la un eveniment oficial.

Singura fiica a Printilor de Wales a fost botezata Charlotte Elizabeth Diana

Fiecare dintre cele trei nume reprezinta un omagiu adus altor membri ai familiei regale, precum si rudelor sale pe linie materna.

Charlotte este varianta feminina a numelui Charles, purtat de bunicul sau, actualul rege Charles a III-lea. Elizabeth este un omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a, strabunica sa, dar si al doilea nume pe care il poarta mama sa, Kate, precum si bunica sa materna, Carole Middleton. Diana este numele pe care Printii de Wales l-au ales pentru fiica lor in amintirea Printesei Diana, mama Printilor William si Harry. La doua zile dupa nasterea ei, Casa Regala a anuntat ca micuta va fi cunoscuta ca „Printesa Charlotte”.

Diana a fost numele favorit al publicului si una dintre alegerile principale la casele de pariuri, inainte ca William si Kate sa anunte numele singurei lor fiice. Insa specialistii au dezvaluit ca numele bunicii sale, care a fost adorata de public si care a murit intr-un tragic accident de masina in anul 1997, ar fi fost cu siguranta o povara pentru fiica lui William si Kate.

Foto: Instagram/Prince and Princess of Wales