Kate Middleton a publicat o fotografie induiosatoare cu George, Charlotte si Louis. Ce rol vor avea copiii Printului William la incoronarea regelui Charles

1
De Cristiana Astefanoaiei
22 mart. 2023

Mai este foarte putin pana la incoronarea regelui Charles al III-lea, iar cei trei nepoti ai sai vor fi implicati activ in acest eveniment. Imediat dupa acest anunt, Kate Middleton a publicat o fotografie cu George, Charlotte si Louis.

Familia regala a sarbatorit Ziua Mamei (in acest an, in Marea Britanie a fost pe 19 martie) cu o serie de fotografii inedite, alaturi de un omagiu emotionant adus regretatei regine Elisabeta a II-a.

Postarea de pe Twitter este insotita de mesajul: „Pentru toate mamele de pretutindeni si pentru cele carora le este dor de mamele lor astazi, ne gandim la voi si va dorim o zi speciala #MothersDay”.

Regina a murit in septembrie, la varsta de 96 de ani, in timp ce mama Camillei, Rosalind Shand, a murit in 1994, la varsta de 72 de ani, dupa o lunga lupta cu osteoporoza.

Printesa de Wales a transmis un mesaj sincer de Ziua Mamei, insotit de o fotografie inedita cu cei trei copii ai sai

Fotografia o arata pe Kate cu Printul George, in varsta de noua ani, Printesa Charlotte, in varsta de sapte ani si Printul Louis, in varsta de patru ani, stand intr-un copac si zambind la camera.

In descrierea fotografiei se poate citi: „La multi ani de Ziua Mamei din partea familiei noastre pentru a voastra”, cu un emoji cu o inima rosie.

William si Kate au „certuri ingrozitoare”, iar casnicia lor „nu este numai lapte si miere”, spune un expert regal

Toti cei trei copii ai printului William si ai lui Kate vor juca roluri principale la incoronarea regelui Charles

Printul George, printesa Charlotte si printul Louis se vor alatura monarhului si reginei consoarta Camilla la iesirea din Westminster Abbey, la finalul ceremoniei care va avea loc pe 6 mai. Acest lucru este o premiera pentru familia regala, pentru ca nici macar Charles nu a avut un rol important la ceremonia de incoronare a mamei sale.

Printul Charles avea patru ani in 1953, cand Elisabeta a fost incoronata, si a participat doar la o parte din slujba de trei ore.

El a stat intre regina mama si printesa Margaret si nu a luat parte la niciuna dintre procesiuni.

Nu este prima oara cand se fac exceptii de acest gen pentru cei mai tineri membri ai familiei regale. George si Charlotte au devenit cei mai tineri membri ai familiei regale care s-au alaturat vreodata unei procesiuni funerare. Acest lucru s-a intamplat cand au luat parte la funeraliile regretatei regine anul trecut.

Se asteapta ca toti cei trei frati sa fie prezenti in public la incoronare, relateaza Times, conform unor planuri de repetitie a incoronarii care au fost descoperite de presa din Marea Britanie.

Documentele arata ca, dupa procesiune, la iesirea din abatie, se asteapta ca ei sa se alature parintilor lor intr-o trasura in spatele unui Gold State Coach care ii transporta pe rege si pe regina.

Se zvoneste ca printul Archie si printesa Lilibet nu au fost invitati la incoronare.

Printul Harry si Meghan au fost invitati la incoronarea regelui Charles, dar nu este clar daca vor merge

Cum va decurge incoronarea regelui Charles al III-lea

Palatul Buckingham a declarat ca procesiunea cu trasuri dupa incoronare va fi semnificativ mai mica si mai scurta decat procesiunea de dupa incoronarea Reginei Elisabeta.

Se zvoneste ca incoronarea Regelui Carol va costa undeva la 100 de milioane de lire sterline, desi acest lucru nu este confirmat.

Fiul cel mare al regretatei regine a devenit oficial monarh in momentul in care aceasta a decedat la ora 15.10, pe 8 septembrie anul trecut. Totusi, incoronarea este cea care va marca inceputul domniei sale. Sotia sa, regina Camilla, va fi, de asemenea, incoronata. Atat Charles, cat si Camilla vor purta coroane acoperite de bijuterii in valoare de milioane de lire sterline.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales