Familia regala a protejat-o pe Kate Middleton de soarta Printesei Diana: „Se temeau sa nu faca aceeasi greseala de doua ori”

1
De Teodora Tirca
6 sept. 2023

Rolul printesei Kate Middleton in familia regala este unul extrem de important – de aceea, ea a fost protejata de la inceput.

A face parte din familia regala vine cu mari avantaje pe care „muritorii de rand” nu le vor cunoaste niciodata – moda, printi, diademe, castele – dar cu siguranta exista si dezavantaje majore, cu care unii dintre noi nu vrem sa avem de-a face, cum ar fi lipsa aproape totala a intimitatii, izolarea de viata normala, lipsa libertatii si teama constanta de zvonuri compromitatoare.

Kate, Printesa de Wales, a simtit toate astea de la bun inceput, de cand a devenit logodnica lui William si, astfel, viitoare regina. Ea este astazi o comoara nationala si, prin urmare, favorita paparazzilor de cand s-a alaturat familiei regale.

Kate este acum unul dintre cei mai iubiti membri ai familiei regale, creditat pentru ca a mentinut-o pe linia de plutire in ultimii cativa ani tulburati, dar, potrivit surselor aproapiate familiei, pe vremuri existau temeri ca ea va merge pe acelasi drum ca printesa Diana.

De fapt, sursele spun ca Palatul a fost hotarat sa nu mai repete situatia Dianei, in care „mireasa regala” a fost izolata de familia ei, ramanand singura si neinteleasa si ajungand astfel la depresie.

„Cred ca familia regala si-a dorit foarte mult sa invete din greselile trecutului, asa ca nu au mai vrut o mireasa care sa se simta izolata, singura, rupta de familia ei si nefericita”, a dezvaluit comentatorul regal Katie Nicholl in documentarul ITV, Kate: The Making of a Modern Queen. „Pentru ca exact asta s-a intamplat cu Diana si nu au vrut sa repete istoria”.

Ea a continuat: „Asa ca s-au luat masuri in interiorul Palatului astfel incat Kate sa se simta cat mai confortabil posibil. Si, oricum, nu cred ca William ar fi permis sa se intample acelasi lucru, fiind constient de povestea mamei lui. In plus, el isi adora socrii – are o relatie foarte stransa cu Michael si cu Carole, asa ca in niciun caz nu i-ar fi izolat de familie dupa casatoria lui cu Kate.”

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales