Kim Kardashian a cumparat cu 200.000 de dolari crucea Attallah, pandantivul masiv purtat de Printesa Diana in 1987

1
De Georgiana Dorobantu
20 ian. 2023

Kim Kardashian a cumparat un colier cu pandantiv masiv, in forma de cruce, decorat cu diamante si amestiste, purtat in trecut de printesa Diana. Ea a platit 197.000 de dolari pentru bijuteria de colectie.

Starleta americana, in varsta de 42 de ani, a achizitionat pandantivul cunoscut sub denumirea „crucea Attallah” in cadrul unei licitatii organizate de faimoasa casa de licitatii Sotheby’s, au confirmat pentru Mail Online reprezentantii companiei.

O sursa apropiata fondatoarei SKIMS a dezvaluit ca aceasta este „onorata ca poate detine o bijuterie care a fost purtata de regretata printesa” si ca o poate adauga colectiei ei tot mai mari de piese istorice purtate de „femei puternice, iconice, care au inspirat-o pe Kim”.

Kim Kardashian isi arata lungimea naturala a parului intr-un clip viral pe TikTok

Printesa Diana a fost singura persoana care a purtat pandantivul „crucea Attallah”

Fosta printesa de Wales, care adesea aparea pe prima pagina a ziarelor datorita alegerilor sale vestimentare indraznete, a purtat pandantivul in forma de cruce in timpul unei gale caritabile care a avut loc la Londra in octombrie 1987.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sotheby’s (@sothebys)

Crucea masiva a fost creata in anul 1920 de brandul de bijuterii Garrard

Ea a asociat pandantivul cu o rochie cu maneci lungi in nuante de negru si burgund. Crucea masiva a fost creata in anul 1920 de brandul de bijuterii Garrard si, potrivit Vogue, Diana era prietena cu cel care o detinea, omul de afaceri Naim Attallah.

Attallah, care a murit in anul 2021, i-a imprumutat bijuteria pentru acel eveniment.

Obiceiurile stricte pe care Kim Kardashian le respecta ca sa arate incredibil la 42 de ani

„Foarte putini oameni ar fi putut purta aceasta piesa, dar Diana a reusit. In copilarie, o aveam intotdeauna pe masa de Craciun, dar nu a fost purtata niciodata de o alta persoana in afara de Diana si nu a mai fost vazuta public de cand ea a murit”, a declarat pentru Vogue Ramsay Attallah, fiul lui Naim.

Piesa masiva este realizata cu ametiste taiate in forma cubica si diamante cu o taietura circulara, care au o greutate totala de 5.25 de carate.

Se afla acum in posesia lui Kim Kardashian, care pare sa aiba o slabiciune pentru hainele si bijuteriile detinute in trecut de personalitati marcante.

„A distrus deja rochia lui Marilyn si acum are colierul Dianei…”

In 2011 ea a cumparat cu 65.000 de dolari un set de bratari care i-au apartinut actritei Elizabeth Taylor, iar in 2017 a cumparat cu 379.000 de dolari ceasul lui Jackie Kennedy, fosta prima doamna a Statelor Unite.

Ce a a aflat Kim Kardashian dupa ce si-a facut o scanare completa a corpului

Desi nu a putut sa o adauge colectiei sale pentru ca apartine unui muzeu, Kim a purtat la Gala Met de anul trecut faimoasa rochie mulata pe care Marilyn Monroe a purtat-o la aniversarea lui John F. Kennedy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Decizia lui Kim Kardashian de a purta rochia piesa de muzeu la evenimentul de moda i-a adus numeroase critici pe retelele de socializare si nu numai, dupa ce s-a zvonit ca a deteriorat piesa vestimentara.

Nici cea mai recenta achizitie a sa nu a fost privita cu ochi buni de unii useri de pe retelele de socializare.

„A distrus deja rochia lui Marilyn si acum are colierul Dianei… Nu vei fi niciodata iconica, Kim Kardashian”, a scris o persoana pe Twitter, potrivit Daily Mail.

„Daunele pe care Kim Kardashian le provoaca in istoria modei sunt oribile. Si oamenii care ii vand aceste piese pentru profit, in loc sa le conserve ca piese istorice, nu sunt mai departe de ea”, a scris un alt user.

Foto: Instagram/Kim Kardashian; Getty Images