Kim Kardashian isi arata lungimea naturala a parului intr-un clip viral pe TikTok

1
De Maria Constantin
19 ian. 2023

Fanii au ce vedea: vedeta apare cu parul ud, imbracata in pijamale, alaturi de fiica ei, North.

Kim Kardashian le-a dezvaluit fanilor noul ei look: cel natural. La cateva saptamani dupa ce a renuntat la blondul platinat pentru un blond-honey, vedeta in varsta de 42 de ani si-a etalat parul natural, fara extensii, intr-un clip care a fost postat pe TikTok si in care apare si fiica sa de noua ani, North, relateaza People.

In postarea care insoteste inregistrarea video, mama si fiica isi sincronizeaza buzele cu versurile piesei „Baby, It’s Cold Outside”. Kim sta pe patul ei, imbracata in pijamale, cu parul atarnand pana la umeri.

North este imbracata in pijamale festive rosii si mimeaza o miscare de dans din clipul piese, iar in spate se vede bradul de Craciun.

@kimandnorth♬ original sound – ✰ Christmas sounds ✰

Clipul a fost postat in ziua in care mama celor patru copii a anuntat ca a revenit la radacinile ei brunete. In cateva clipuri distribuite pe Twitter si pe Instagram Story, Kim apare intr-o rochie argintie, langa hairstylistul Chris Appleton, in timp ce ii face ultimele „retusuri” ale parului.

„Ne-am intors”, spune ea intr-un clip, inainte de a trimite un sarut spre camera.

Vedeta a prezentat noul look, de aceasta data unul natural, inainte de petrecerea de Anul Nou a familiei Kardashian-Jenner, la care a purtat o rochie stralucitoare si un machiaj asigurat de Rokael Lizama.

Ce a a aflat Kim Kardashian dupa ce si-a facut o scanare completa a corpului

In luna decembrie, Kim si-a schimbat culoarea parului pentru un eveniment organizat de W Magazine si Burberry in Miami.

In mai, ea a optat pentru blond pentru a se potrivi cu rochia purtata de Marilyn Monroe pe care a imbracat-o pentru Met Gala, iar Appleton a anuntat ca vedeta va ramane la aceasta culoare. „Sezonul blondului s-a intors”, a scris el atunci, aratand ca nu va fi o alegere trecatoare.

In septembrie, Kardashian a spus la talk show-ul „Live with Kelly and Ryan” ca a planuit sa ramana blonda „un pic” si ca i-a luat mai mult de opt ore sa-si decoloreze radacinile, iar de multe ori este prea lenesa pentru a face asta.

„Inca n-am incaruntit. Nu-i asa ca e ciudat?”, a intrebat-o atunci Kardashian pe gazda emisiunii, Kelly Ripa. „Probabil ca n-o sa ai par alb. Nu pentru ca viata ta nu este stresanta. Daca ar fi fost sa incaruntesti, s-ar fi intamplat pana acum”, i-a raspuns aceasta.

Foto: Instagram/@kimkardashian