Rezolutia pe care Gal Gadot si-a stabilit-o pentru 2020 si pe care cu totii ar trebui sa o incercam

Gal Gadot
1
De Maria Constantin
1 feb. 2020

Mereu in forma, actrita israeliana si-a fixat un obiectiv indraznet pentru acest an si ar fi bine sa-l urmarim cu totii. E greu de atins, dar merita sa incercam!

La fiecare aparitie pe covorul rosu, Gal Gadot iese in evidenta. Actrita este renumita pentru forma sa fizica si cu siguranta si faptul ca a efectuat stagiul militar obligatoriu in Israel a ajutat-o sa capete o disciplina de fier.

Obisnuita sa munceasca din greu pentru rolurile de actiune, Gadot s-a descurcat excelent in franciza „Fast&Furious” si in „Wonder Woman”.

Fanii o vor putea revedea in „Wonder Woman 1984”, productie care va fi lansata in aceasta vara, anunta InStyle. Pentru acest rol, vedeta a urmat un regim intensiv de fitness, plus catarari si inot, pentru ca, spune ea, prefera sa alterneze antrenamentele cu lucruri noi, ca sa nu se plictiseasca.

Recuperare si dieta mediteraneana

Un rol insemnat in conditia sa fizica il are recuperarea, aspect pe care putine staruri insista cand vorbesc despre felul in care se mentin in forma. „Partea de recuperare este foarte importanta. Urmaresc multi fizioterapeuti, lucrez si singura, dar am nevoie de cineva care sa intre adanc pe muschi. Folosesc si un Theragun (aparat de recuperare cu percutie a musculaturii, n.r.) dupa antrenament si beau multa apa ca sa elimin toxinele – cred ca asta e foarte important. Si, desigur, dorm”, a explicat Gadot.

In privinta dietei, actrita pastreaza lucrurile simple. In primul rand, se fereste de tot ce e la moda, de pilda dieta keto: „Cred ca avem tendinta sa facem totul mai complicat si dificil decat ar trebui sa fie. Dar pentru mine este simplu. Sunt din Israel, asa ca urmez dieta mediteraneana – e foarte simplu pentru oricine sa o urmeze”, a explicat Gadot.

Vrei sa stii ce mananca Gal Gadot la micul dejun? Este ceva foarte simplu si sanatos

„Incerc sa am un procent urias de legume in farfurie, apoi proteine din carne slaba si un mic procent de carbohidrati buni. Mananc mult peste si multe salate cu ulei de masline si lamaie”, a continuat ea.

2020, anul detoxifierii digitale

Gal Gadot nu mai are mare lucru de imbunatatit in ce priveste nutritia si activitatea fizica, asa ca a trecut la alt nivel cand si-a stabilit rezolutia pentru anul acesta.

Va avea nevoie de toata ambitia de care e in stare, dar daca reuseste, va avea numai de castigat. Si e un obiectiv din care noi toti ne putem inspira: ea si-a propus sa limiteze timpul petrecut in fata ecranelor. Fie ca e vorba de telefon, tableta, laptop sau televizor, Gadot doreste ca 2020 sa fie anul detoxifierii digitale.

5 rezolutii de Anul Nou pe care poti sa le schimbi cu ceva mai bun

„Chiar ma simt mai bine cand fac un detox digital, mergand la plaja, ascultand muzica sau petrecandu-mi timpul cu familia”, a marturisit actrita casatorita cu dezvoltatorul imobiliar Yaron Varsano, cu care are doua fiice. „In principiu, lucrurile simple sunt cele care ma mentin fericita si cu picioarele pe pamant”, a mai spus ea.

Actrita si-a stabilit si un plan care sa o ajute sa-si indeplineasca rezolutia: „Stabilesc reguli pentru a incerca sa limitez folosirea ecranului. Nu ating telefonul imediat cum ma trezesc sau cand mananc – telefoanele nu sunt pe masa – si pot sa va spun ca ma simt grozav de-a lungul zilei.”

Foto: Getty Images.