Joe Manganiello: „Am fost atras la prima vedere de Sofia Vergara”. Vedetele sarbatoresc 6 ani de casnicie fericita

1
De Maria Constantin
25 aug. 2020

Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Ei si-au unit destinele in urma cu sase ani.

Sofia Vergara si Joe Manganiello si-au inceput relatia in iulie 2014 si s-au casatorit in anul urmator, in cadrul unei ceremonii private, organizata in Florida. Duminica, ei au aniversat sase ani de casnicie.

Vergara (47 de ani) a marcat evenimentul cu un mesaj postat pe Instagram, adresat sotului ei: „6 ani de cand ai venit si m-ai gasit!!! Aniversare fericita @joemanganiello esti al meu!!!”, a scris ea, adaugand emoji in forma de inimioare alaturi de o fotografie in care apare sarutandu-si sotul pe obraz.

Vergara si Manganiello (43 de ani), care s-au casatorit in noiembrie 2015 la The Breakers Resort din Palm Beach, Florida, intr-o ceremonie restransa la care au asistat doar membrii apropiati ai familiei si cativa prieteni, s-au cunoscut la dineul de gala al corespondentilor de la Casa Alba, in 2014, unde Manganiello l-a insotit ca invitat pe Jess Cagle, redactorul-sef al People.

Atractie de la prima vedere

Intr-un interviu recent, difuzat in emisiunea „The Jess Cagle Show”, de la postul de radio SiriusXM’s, actorul a povestit ca a fost atras de la prima vedere de actuala sa sotie. „In timp ce ne plimbam, la vreo 100 de metri de noi o vad pe Sofia Vergara. Purta o rochie care ii venea minunat si nu-mi mai puteam lua ochii de la ea”, a spus Manganiello.

 

View this post on Instagram

 

6 yrs since u went and found me!!!💖💖happy aniversary @joemanganiello 🌹U r mine!!!!💘💘💘

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia i-a observat interesul, iar in aceeasi seara, colegul ei din „Modern Family”, Jesse Tyler Ferguson, a venit la Manganiello si i-a spus: „Prietena mea, Sofia, vrea sa te salute.”

Vergara era logodita atunci cu Nick Loeb. Cei doi s-au despartit dupa trei saptamani, iar Ferguson i-a dat Sofiei numarul lui Manganiello, apoi cei doi au luat legatura, noteaza People.

Aniversare si a doua casa

Pe langa aniversarea din weekend, Vergara si Manganiello mai au un motiv de bucurie: saptamana trecuta ei au cumparat a doua lor casa din California. Membra juriului show-ului „America’s Got Talent” si sotul ei au platit 26 de milioane de dolari pentru o proprietate din Los Angeles, situata in apropiere de Beverly Park, scrie Los Angeles Times.

Cuplul mai are o casa in Beverly Hills, unde au stat in carantina dupa izbucnirea pandemiei de coronavirus. „Ne-a prins bine. Parca am intrat mai bine unul in pielea celuilalt”, a declarat Vergara pentru People. „N-avem de ce sa ne plangem, totusi. Stam acasa. Am o casa mare, asa ca am putut sta cu fiul meu, nepoata mea, sotul meu si cei trei caini. Am fost norocosi ca am avut tot confortul”, a mai spus ea despre Manganiello, fiul ei, Manolo, si nepoata ei, Claudia, ambii in varsta de 27 de ani.

Foto: Instagram/Joe Manganiello