Regula de baza pentru intalniri pe care Sofía Vergara o respecta intotdeauna

1
De Maria Constantin
8 feb. 2024

La sase luni dupa ce actrita columbiano-americana si fostul ei sot au depus cererea de divort, ea a dezvaluit ce standarde are in privinta intalnirilor romantice.

Sofia Vergara stie ce vrea. Si cand e vorba despre intalniri romantice, vedeta din „Modern Family” are o regula de baza, scrie E!Online.

„Pentru mine, nu pot sa fie mai tineri de 50 de ani. Eu am 51 de ani”, a spus ea intr-un episod din ianuarie din „Watch What Happens Live”. „OK, 49”, a adaugat ea razand.

Cat priveste asteptarile pe care le are de la un barbat cu care se intalneste, Sofia a dat un raspuns indirect: „Eu sunt inteligenta”, o aluzie la principala calitate pe care si-o doreste de la un eventual partener.

In plus, vedeta cauta pe cineva care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ea. Recent, ea a dezvaluit ca mariajul sau de sapte ani cu Joe Manganiello s-a incheiat pentru ca nu au reusit sa se puna de acord cu ideea de a avea un copil impreuna.

„Casnicia mea s-a terminat pentru ca sotul meu era mai tanar; voia sa avem copii si eu nu doream sa fiu o mama batrana”, a spus actrita pentru El Pais despre fostul sau sot in varsta de 47 de ani intr-un interviu publicat pe 15 ianuarie. „Am simtit ca n-ar fi fost corect fata de copil. Respect pe cine face asta, dar asa ceva nu mai e pentru mine”, a adaugat ea.

Motivul pentru care Sofia Vergara si Joe Manganiello divorteaza dupa 7 ani de mariaj: „Are un temperament vulcanic”

Sofía a tinut sa precizeze ca are deja un fiu, Manolo, din mariajul anterior cu Joe Gonzales. „Am un fiu nascut la 19 ani care acum 32 de ani si sunt pregatita sa fiu bunica, nu mama. Asa ca daca iubirea va veni pe parcurs, va trebui sa vina cu copiii sai. Sunt aproape la menopauza: e modul natural al lucrurilor”, a spus ea.

„Cand fiul meu va deveni tata, sa-mi aduca copilul o vreme si apoi sa i-l dau inapoi si sa-mi vad de viata, asta trebuie sa fac”, a continuat Vergara.

Dezvaluirile vedetei din noul serial Netflix „Griselda” survin la sase luni dupa ce ea si Joe au depus actele de divort. Manganiello pare sa-si fi gasit o partenera dupa ce si-a facut aparitia pe covorul rosu impreuna cu actrita Caitlin O’Connor.

Sofia pare si ea pregatita pentru un nou capitol din viata sa. „Trebuie sa spun ca presa a fost foarte respectuoasa si foarte draguta”, a marturisit ea pe 14 ianuarie pentru emisiunea „Sunday Morning” de la CBS.

„Am crezut ca o sa inventeze mai multe chestii. Stiti cum face de obicei, dar am fost surprinsa. Au zis doar ce a fost si gata. Am fost impresionata”, a adaugat.

Foto: depositphotos.com