Motivul pentru care Sofia Vergara si Joe Manganiello divorteaza dupa 7 ani de mariaj: „Are un temperament vulcanic”

1
De Georgiana Dorobantu
19 iul. 2023

Sofia Vergara si Joe Manganiello s-au despartit dupa sapte ani de casnicie.

„Am luat decizia dificila de a divorta. Ca doi oameni care se iubesc si tin unul la altul foarte mult, va rugam politicos sa ne respectati intimitatea in aceasta perioada in care trecem printr-o noua faza a vietii noastre”, au anuntat printr-o declaratie comuna Vergara, de 51 de ani, si Manganiello, de 46 de ani.

Cei doi s-au casatorit in Florida, in anul 2015, si nu au copii impreuna.

Surse apropiate de cuplu au declarat pentru Mail Online ca cei doi actori s-au indepartat treptat unul de celalalt din cauza „atitudinilor diferite”.

„Joe este ca un copil mare”

„Joe este ca un copil mare, ii place sa joace Dungeons & Dragons, ii place wrestlingul, este impatimit al jocurilor video, al filmelor cu supereroi, benzilor desenate, ii place sa mearga la concerte, e un mare fan NFL [fotbal american]. Ii place sa se distreze”, a declarat sursa.

Sofia Vergara, despre diagnosticul de cancer tiroidian primit la 28 de ani: „Am incercat sa nu ma panichez”

„Adora sa se simta bine. Iar cand vine vremea sa fie serios si cand trebuie sa munceasca, opreste aceasta latura a sa, insa este intotdeauna pregatit sa traiasca viata la maxim si sa se distreze. Toate acestea au atras-o imediat pe Sofia, care este complet opusa. Sigur, si ei ii place sa se distreze si sa iasa, dar este mai concentrata asupra lucrurilor bune in viata, calatoriilor, cinelor elegante, statutului de vedeta si toate care vin la pachet cu asta”, a continuat sursa citata de Mail Online.

„I s-a spus intreaga viata ca este extrem de sexy si frumoasa. I s-a urcat la cap”

„I s-a spus intreaga viata ca este extrem de sexy si frumoasa. I s-a urcat la cap. De asemenea, are un temperament vulcanic si se supara foarte usor din cauza unor lucruri stupide, in timp ce Joe incearca sa le treaca cu vederea. Toate astea nu s-au vazut cand s-au indragostit, dar apoi au iesit la suprafata adevaratele lor versiuni si au inceput sa se enerveze unul pe celalalt, alegand sa munceasca decat sa petreaca timp imptreuna”, a dezvaluit persoana din aturajul celor doua staruri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

„Apoi, putin cate putin, au incetat sa mai petreaca timp impreuna. Atitudinea lor fata de toate lucrurile era complet diferita, iar asta este extrem de dificil pentru o relatie. S-a ajuns sa le fie mai usor si sa fie mai relaxati cand nu sunt impreuna. S-au indepartat unul de celalalt”, a continuat sursa.

Relatia celor doi intampina dificultati de ceva timp

Anuntul despartirii vine la numai cateva zile dupa ce Manganiello a postat un mesaj sec de ziua de nastere a actritei, ceea ce nu a trecut neobservat de catre fani.

Actorul a postat o imagine in care apare alaturi de sotia lui si a scris in limba spaniola „La multi ani, Sofia!”.

A doua sansa la maternitate – Vedete care si-au inghetat ovulele

„Sunt singura careia nu ii place cum suna? ‘Sofia’… nici macar ‘iubita mea, draga mea sotie’…”, a comentat un user la postarea actorului. De asemenea, fanii au observat ca Sofia nu a raspuns la urarea postata de sotul ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Potrivit Entertainment Tonight, relatia celor doi intampina dificultati de ceva timp.

„Au petrecut timp separat si se concentreaza fiecare asupra sa, asupra carierelor lor si celor dragi. Sofia s-a dedicat noului ei brand de frumusete si este foarte implicata si entuziasmata. Ea a gazduit un eveniment pentru lansare la sfarsitul lunii iunie, la locuinta ei din Los Angeles, iar Joe nu a fost acolo”, a mai dezvaluit sursa citata.

Actrita din „Modern Family” se afla in prezent in Capri, Italia, acolo unde isi serbeaza aniversarea, iar sotul sau nu apare in niciuna din numeroasele fotografii si video-uri postate de ea pe retelele de socializare.

Ultima postare pe Instagram in care apar impreuna a fost distribuita luna trecuta

Cei doi si-au facut pentru prima data aparitia in public impreuna in iulie 2014, dupa ce au iesit in secret la cateva intalniri romantice cu o luna inainte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofia Vergara a confirmat relatia lor in august 2014, intr-un interviu pentru publicatia Extra.

Cele doua vedete s-au casatorit in noiembrie 2015, in Palm Beach, Florida, in cadrul unei ceremonii la care au participat 400 de persoane.

Actrita a mai fost casatorita cu Joe Gonzalez, din 1991 pana in 1993. Ei au impreuna un fiu, Manolo, in varsta de 31 de ani. Joe Manganiello nu a mai fost casatorit si nu are copii. El a fost logodit din 2010 si pana in 2011 cu actrita Audra Marie.

Foto: depositphotos.com