Kaia Gerber a implinit 18 ani, dar se simte batrana: „Traiesc viata unei femei de 70 de ani“

Kaia Gerber
1
De Maria Constantin
5 sept. 2019

Fiica supermodelului Cindy Crawford spune ca e atat de ocupata, incat nu mai are energie pentru o relatie. La 18 ani, ea simte ca are un suflet batran.

La 10 ani intra in moda si a devenit una dintre cele mai importante figuri din noul val de modele. Kaia Gerber a implinit marti 18 ani si deja se resimte din cauza ritmului trepidant in care munceste.

Tanara si-a aniversat ziua de nastere cu o aparitie pe coperta editiei din octombrie a revistei British Vogue si a vorbit cu aceasta ocazie despre cariera sa care ii mananca tot timpul. Ea a dezvaluit ca programul haotic a imbatranit-o: „Cand lucrez, nu mai am energia sa mai flirtez. Imi pare rau. Chiar nu pot… Dar nu-mi pierd increderea in dragoste”, a spus ea.

„Am joc de table acasa, iar asta-i tot ce-i trebuie unei fete. Cand sunt acasa, traiesc viata unei femei de 70 de ani… Sunt un suflet batran”, a adaugat vedeta.

Cindy sustine ca nu si-a favorizat fiica

Mama sa a fost si ea intervievata de aceeasi publicatie si a tinut sa nege speculatiile potrivit carora si-ar fi folosit numele pentru a-i face Kaiei intrarea in modelling: „Chiar daca probabil o deranjeaza, am realizat ca da, fotograful Steven Meisel o va vedea pentru cine este ea. Dar si eu, si tu stim ca Meisel sau Chanel sau Vogue trebuie sa o cheme la probe, dar nu o cheama pentru ca e fiica mea… Adica ea face lucruri pe care eu nu le-am facut niciodata.”

„Modellingul a fost mereu ceva natural pentru Kaia, ea este mai intimidata cand merge la scoala sau cand este inconjurata de oameni de varsta mea decat sa fie la 13 ani in studio cu Steven Meisel”, a mai spus Cindy.

Kaia a confirmat ca nu are emotii inaintea unei sedinte foto: „Doar stau acolo – cat de rau poate sa fie?”.

Cariera tinerei in lumea modellingului a inceput dupa ce a fost remarcata de Donatella Versace, la numai zece ani. Designerul a distribuit-o in campania pentru linia de copii a brandului sau, Young Versace.

Intr-un interviu la dublu, oferit anul trecut impreuna cu Kaia, Cindy Crawford a explicat pentru publicatia Destinations of the World News cum a inceput totul: „I-am dat voie pentru ca era o echipa importanta. I-a placut sa pozeze pentru Donatella Versace cu Mert si Markus. Am insotit-o si am stiut ca dincolo de pozele grozave, ea se va distra.”

Kaia a vorbit pentru British Vogue si despre urmatoarele sale parteneriate. „Am fost foarte norocoasa sa lucrez atat de devreme in cariera mea cu oameni incredibili si sper ca acesta este doar inceputul”, a declarat ea.

Kaia Gerber a semnat primul ei contrat de modelling cu agentia IMG Models la varsta de 13 ani, iar un an mai tarziu a pozat pentru prima oara pentru coperta unei reviste, LOVE Magazine. Fratele sau, Presley Gerber, in varsta de 20 de ani, este si el model.

Foto: Getty Images.