Khloé Kardashian dezvaluie cum arata chipul ei dupa indepartarea cancerului de piele de pe obraz

1
De Teodora Tirca
21 sept. 2023

Vedeta reality TV a facut pace cu faptul ca nu va mai arata niciodata la fel dupa cancerul de piele.

Desi Khloé Kardashian ne-a obisnuit cu poze mereu perfecte, filtre si machiaj impecabil, de data aceasta a fost cu adevarat vulnerabila si le-a aratat fanilor ce efecte devastatoare poate avea cancerul de piele – nu doar asupra sanatatii, ci si asupra aspectului fizic.

„Pentru cei care nu stiu, am trait o sperietura legata de cancerul de piele, care a fost localizat pe fata”, a scris vedeta si co-fondatorul Good American alaturi de o serie de fotografii postate marti pe Instagram Story.

„A trebuit sa operez o tumoare de pe obraz si acum am ramas cu o adancitura mare pe chip”, a adaugat ea.

Khloé Kardashian

„Cu siguranta nu ma plang, pentru ca prefer in orice zi sa am o adancitura decat melanom”, a declarat Khloé Kardashian cu privire la acest tip de cancer cu potential fatal.

Vedeta in varsta de 39 de ani si mama a doi copii a impartasit si fotografii inainte si dupa cu obrazul ei, inclusiv fotografii in prim-plan ale cusaturilor ei dupa operatie.

Alte imagini au aratat adancitura vizibila de pe fata ei, despre care vedeta a dezvaluit ca incearca sa o camufleze cu ajutorul fillerelor cosmetice.

Khloé Kardashian

„Apropo, am asteptat peste noua luni ca sa o umplem”, a scris ea. „Rabdarea este totul si, desigur, trebuie sa ne asiguram ca din punct de vedere medical totul este bine.”

Vedeta reality TV a adaugat ca umplerea acelei adancituri cu filler e ceva ce va fi nevoita sa faca toata viata ca sa arate „normal”.

„Este socant cum arat in aceste fotografii, dar sunt doar fericita ca fata mea isi revine cat de cat la normal, ha”, a scris ea alaturi de selfie-uri de la o runda de injectii.

Khloé Kardashian

Starul „Kardashians” i-a multumit, de asemenea, chirurgului din Beverly Hills, Dr. Garth Fisher, pentru indepartarea cu atentie a tumorii pe care ea a considerat-o „un cos timp de aproape un an”. „Nu numai ca a indepartat tumora si s-a asigurat ca nu mai am cancer, dar a facut si o treaba extraordinara pentru ca cicatricea sa fie cat mai mica si frumoasa posibil”, a scris ea.

De asemenea, Khloé si-a indemnat milioanele de urmaritori sa efectueze controale frecvente pentru cancerul de piele. „Nu mi-am imaginat niciodata ca acest mic semn de pe piele se va transforma in cancer si nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi putut intampla daca nu as fi mers la medic sa-l examinez”, a adaugat ea.

Foto: Instagram/@khloekardashian

Este a doua oara cand starul se confrunta cu cancer de piele, dupa ce la varsta de 19 ani si-a indepartat de pe spate o alunita canceroasa.

Foto: Instagram/@khloekardashian