Margot Robbie va juca rolul principal intr-un film despre papusa Barbie

1
De Teodora Tirca
30 dec. 2020

„Nu e ce te astepti”, a spus Robbie despre film.

Actrita a dezvaluit intr-un interviu ca va juca intr-un film despre papusa legendara, pe care il va produce alaturi de sotul ei, Tom Ackerley. Scopul lor e sa creeze un efect surprinzator, la care nimeni nu se asteapta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ScreenWeek (@screenweek)

„Ne place sa facem lucruri neobisnuite, care unora li se par peste mana”, a dezvaluit Robbie cu privire la compania lor de productie, LuckyChap, pe care o conduce alaturi de sotul ei si de bunul lor prieten, Joey McNamara. „Papusa Barbie e recognoscibila, toata lumea o stie, toata lumea si-a facut o idee despre ea, iar eu sunt blonda si joc acest rol. Oamenii cred ca stiu deja despre ce e vorba, dar nu e deloc asa. Vrem sa-i surprindem. Mergem pe ideea <<Stim deja la ce va asteptati si nu o sa va oferim asta>>”, a tachinat Robbie.

Filmul va fi o comedie, iar aceasta informatie deja ne schimba perceptia asupra rolului lui Margot.

Actrita a mai vorbit despre ceea ce ar vrea sa obtina prin acest film, al carui scenariu a fost scris de Greta Gerwig si Noah Baumbach, cei care au scris si Frances Ha.

„Oare vom putea sa onoram fanii papusii Barbie in timp ce ii surprindem cu acest film? Asta e intrebarea pe care ne-o punem cu totii. Pentru ca daca le putem bucura oamenilor inima in timp ce provocam o conversatie interesanta despre aceasta figura legendara, atunci proiectul nostru va fi cu adevarat un succes”, a mai spus Margot.

In acelasi interviu, acordat publicatiei The Hollywood Reporter, McNamara a descris filmul ca fiind „Everestul nostru”.

„Asa cum a zis si Margot, toata lumea va crede ca stie despre ce ar putea fi acest film, dar Greta si Noah i-au dat un twist interesant, pe care abia astept sa-l descoperiti”.

Margot crede ca acest rol o va ajuta sa aduca energie pozitiva in lume si sa le dea ocazia tinerilor sa fie impacati cu ei insisi.

Foto: Getty Images.