Momentul in care Jessica Simpson si-a dat seama ca trebuie sa renunte la alcool

1
De Maria Constantin
28 ian. 2020

Vedeta a dezvaluit ca a fost abuzata sexual in copilarie si din aceasta cauza s-a refugiat in alcool. Ea a povestit cum a scapat de aceasta dependenta.

In cartea sa de memorii, „Open Book”, Jessica Simpson marturiseste ca s-a luptat cu dependenta de alcool si ca a luat medicamente fara reteta dupa ce in copilarie a fost abuzata sexual.

Socul de Halloween

Intr-un fragment publicat miercuri de People, artista in varsta de 39 de ani a dezvaluit cand si-a dat seama ca lucrurile trebuie sa se schimbe: s-a intamplat de Halloween, in 2017. Dimineata, la 7:30, cand a plecat cu sotul ei, Eric Johnson, la o sedinta la scoala fiicei lor, Maxwell, deja bause alcool.

Mai tarziu, in aceeasi zi, cand sotul a rugat-o sa-l ajute sa-i pregateasca pe copii pentru Halloween, Jessica a inteles ca are o problema: „Eram ingrozita ca ma vor vedea in starea aceea. Mi-e rusine sa spun ca nu stiu cine i-a imbracat in costume in acea seara”, a scris vedeta.

Jessica a povestit ca a luat atunci un Ambien, medicament pentru tratamentul pe termen scurt al problemelor de somn, ca sa poata dormi. A doua zi, ratacirea sa a continuat: „Am dormit, de teama ca o sa-i vad, de teama ca i-am dezamagit. M-am ascuns pana au plecat, apoi am baut.”

Din fericire, nu a fost singura: cateva dintre prietenele sale au cautat-o si ea le-a spus cu ce se confrunta. „Trebuie sa ma opresc. Cumva trebuie sa ma opresc. Iar daca alcoolul inrautateste situatia, atunci o sa ma las”, isi aminteste ea ca le-a spus.

Cel mai bun dar pentru ea si familie

Jessica Simpson nu mai bea din 2017 si merge de doua ori pe saptamana la sedinta de terapie. Are o echipa medicala care o ajuta, iar toti cei care o cunosc o sustin, relateaza Women’s Health.

Jessica Simpson a slabit 45 kg dupa nasterea celui de-al treilea copil: „Sunt mandra si ma simt eu insami!”

Mama a trei copii, Maxwell, Ace si Birdie, vedeta spune ca decizia de a renunta la alcool i-a schimbat viata: „Am facut loc pentru multe momente minunate pe care le-as fi ratat: am fost treaza pentru prima oara la studio si l-am vazut pe Maxwell cantand la chitara. L-am vazut pe Ace cum se imbraca singur in pijamale (…)”, a marturisit ea.

„Nu exista un dar mai bun. Nu exista un dar mai bun pe care l-as fi putut oferi copiilor mei, nu exista un dar mai bun pentru sotul meu. Si cel mai important, nu exista un dar mai bun pe care mi l-as fi putut face”, a adaugat cantareata.

Foto: Getty Images.