Pamela Anderson a vorbit despre motivul pentru care nu se mai machiaza: „Trebuia sa fiu eu insami, sa ies din pielea mea”

1
De Georgiana Dorobantu
7 nov. 2023

Vedeta a fost laudata pentru alegerea ei „curajoasa” de a nu mai purta machiaj.

Pamela Anderson a dezvaluit recent motivul surprinzator pentru care a renuntat sa mai poarte machiaj si a spus ca se simte foarte libera atunci cand participa nemachiata la evenimentele pe covorul rosu.

Starul din Baywatch, in varsta de 56 de ani, a declarat pentru The Daily Telegraph ca emisiunea ei de renovare „Pamela’s Garden of Eden” a determinat-o sa se prezinte in fata fanilor in varianta sa „reala”.

Show-ul prezinta incercarea actritei de a renova locuinta din Vancouver care i-a apartinut buncii sale.

Pamela Anderson accepta trecerea timpului: „Abia astept sa ma vad batrana”

„Mi-am dorit sa fie real. Nu am vrut sa fie totul aranjat si sa para fals. Trebuia sa fiu eu insami, sa ies din pielea mea”, a dezvaluit actrita.

„Am simtit cu adevarat ca trebuie sa arat cine sunt si asta mi-a dat un sentiment de eliberare”, a continuat starul, citat de Daily Mail.

Actrita de origine canadiana a adugat ca s-a simtit atat de bine sa apara complet naturala in emisiune incat a inceput sa participe si la evenimente fara sa poarte machiaj.

„Cand am mers la Saptamana Modei de la Paris, am decis sa nu ma machiez si m-am simtit cu adevarat ca acea fetita de cinci ani din Ladysmith care a avut ocazia sa poarte haine Victoria Beckham”, a spus Pamela.

Ea spune ca a fost surprinsa sa descopere ca gestul ei a fost considerat un „manifest”, ceea ce nu a fost niciodata intentia ei.

„M-am simtit atat de libera. Nu era menit sa fie un manifest, nu e vorba de pacea mondiala si nu stiam ca va observa cineva. Nu mai vreau sa stau la machiaj timp de trei ore. M-am uitat in oglinda si am spus ‘Ai aproape 60 de ani, este suficient de bine, pur si simplu bucura-te de Paris si nu intra in acest joc'”, a declarat Pamela Anderson.

Noul serial „Pam & Tommy“, cu Sebastian Stan si Lily James, o rana redeschisa pentru Pamela Anderson

Vedeta a fost laudata pentru alegerea ei „curajoasa” de a nu mai purta machiaj, iar staruri precum Scarlett Johansson si Jamie Lee Curtis au complimentat-o public pentru aceasta decizie.

Pamela a vorbit si intr-un intreviu pentru ELLE, din luna august 2023, despre motivul care a determinat-o sa-si accepte naturaletea.

Ea a spus ca perspectiva sa asupra frumusetii s-a schimbat dupa moartea makeup artistului ei, Alexis Vogel, care a fost rapusa de cancerul la san in anul 2019.

„Alexis era cea mai buna. Si de atunci am simtit ca, fara Alexis, este mai bine pentru mine sa nu ma mai machiez”, a explicat starul.

„Am observat ca erau toate aceste persoane care realizeau machiaje indraznete si este in fierea mea sa merg impotriva curentului si sa fac ceva complet opus fata de ce face toata lumea”, a declarat vedeta.

Pamela Anderson a fost casatorita cu tobosarul trupei Mötley Crüe, Tommy Lee, din 1995 pana in 1998. Ei au impreuna doi fii, Brandon si Dylan.

Foto: depositphotos.com