Noul serial „Pam & Tommy“, cu Sebastian Stan si Lily James, o rana redeschisa pentru Pamela Anderson

1
De Maria Constantin
5 feb. 2022

Productia prezinta pe larg un episod care continua sa o afecteze si astazi pe vedeta americana.

„Pam & Tommy”, noul serial realizat de platforma Hulu, reda o perioada traumatizanta din viata Pamelei Anderson, a declarat o sursa pentru People.

La sfarsitul anilor ’90, Anderson si sotul ei de atunci, Tommy Lee, s-au aflat in centrul unui scandal, cand o caseta cu o inregistrare de o ora si jumatate, in care cei doi apareau facand sex in timp ce se aflau in luna de miere, a fost furata de un fost angajat al cuplului, iar imaginile au ajuns pe internet.

„Pamela merita mai mult respect”

Dupa premiera serialului, sursa care a fost foarte apropiata de scandalul din ’90 a spus ca „nu are sens ca Pamela sa fie exploatata din nou”.

„Dupa ce caseta a fost facuta publica, e o situatie foarte traumatizanta si nedreapta ca ea sa fie urmarita din nou de aceasta trauma, e ca si cum s-ar redeschide o rana”, a spus sursa.

„Pamela merita mai mult respect. Este un om si o mama. E multa ipocrizie aici. E viata ei si ea ar trebui sa decida daca se transforma intr-un produs pentru consum public”, a adaugat persoana care si-a pastrat anonimatul.

O perioada traumatizanta

Pamela Anderson a devenit celebra dupa ce a jucat in „Baywatch” si dupa ce s-a casatorit cu Tommy Lee. „Cand s-a intamplat (furtul casetei, n.r.), paparazzii o urmareau tot timpul in afara casei. Nu-i mai trebuia atentie – avea destula”, a spus sursa.

„Daca va intoarceti la coperta ei din Playboy, ea mereu a avut perspectiva ca asta a fost alegerea ei constienta. Dar cand cineva i-a furat filmul personal, asta n-a mai fost o alegere. Cand cineva iti fura filmul din casa este o infractiune si o incalcare a legii. Era viata ei privata”, a adaugat sursa.

Lily James o va interpreta pe Pamela Anderson intr-un serial controversat – Sebastian Stan va fi partenerul ei

„A fost o perioada traumatizanta din viata ei. Este o persoana foarte buna si cred ca tot ce si-a dorit a fost sa se casatoreasca si sa aiba un partener si o viata draguta”, a mai spus persoana citata de People.

„N-am facut niciun dolar”

Primele trei episoade din „Pam & Tommy” au fost lansate miercuri de Hulu. Miniseria in care Lily James o interpreteaza pe Pamela Anderson, iar actorul de origine romana Sebastian Stan joaca in rolul lui Tommy Lee, reda povestea de iubire a celor doua staruri, de la prima lor intalnire pana la nunta de pe o plaja din Mexic, in 1995, precum si scandalul sex-tape in care au fost implicati.

Anderson si Lee au incercat atunci sa blocheze difuzarea imaginilor printr-un proces intentat companiei care a distribuit inregistrarea video, Internet Entertainment Group. Ei au ajuns la un acord confidential, insa imaginile s-au scurs pe internet.

„N-am vazut-o. N-am facut niciun dolar. A fost o proprietate furata. Am facut un acord ca sa oprim toata smecheria”, a declarat Pamela Anderson, in 2015, pentru „Watch What Happens Live”.

„Eram gravida in sapte luni cu Dylan si ma gandeam ca stresul o sa-mi afecteze sarcina, imi ziceam ca nu ma mai duc la tribunal, n-o sa mai fiu exploatata de acest avocat nesatul si ciudat, nu mai vreau sa vorbesc despre vaginul meu sau despre partida mea de sex”, a mai spus ea atunci.

De ce a cautat-o Lily James pe Pamela Anderson

La inceputul acestei luni, Lily James (32 de ani) a declarat intr-un articol publicat de Net-a-Porter’s Porter ca a cautat-o pe Pamela Anderson inainte de filmari, in speranta ca aceasta se va implica in acest proiect, dar nu a primit vreun raspuns.

„Speram ca va fi implicata. Mi-as dori sa fi fost altfel”, a spus James. „Singura mea intentie a fost sa am grija de poveste si sa o joc autentic pe Pamela. Speram ca vom tine legatura pana vom incepe sa filmam”, a adaugat actrita.

Courtney Love o ataca dur pe Lily James

Desi Anderson nu a facut niciun comentariu despre serial, prietena sa, Courtney Love, a spus ce a avut pe suflet despre acest serial, intr-o postare facuta in luna mai pe Facebook.

„Cred ca e al naibii de scandalos (…) A fost dezgustator. Am interzis sa mi se vorbeasca despre asta… I-a distrus viata prietenei mele, Pamela. Complet”, a scris ea.

Fosta sotie a lui Kurt Cobain a criticat-o dur pe Lily James pentru ca a acceptat sa joace in „Pam & Tommy“: „Inima mea e alaturi de Pammy (…) Rusine lui Lily James oricine naibii o fi #dezgustator.”

Foto: PR.