Pamela Anderson accepta trecerea timpului: „Abia astept sa ma vad batrana”

1
De Maria Constantin
19 feb. 2023

Vedeta din „Baywatch” a facut mai multe destainuiri inedite in ultimul episod al podcastului realizat de Dax Shepard si Monica Padman, „Armchair Expert”.

Pamela Anderson a vorbit la „Armchair Expert” despre cateva teme sensibile legate de viata ei – despre ascensiunea meteorica a faimei sale din anii ’90, despre dragostea si trauma care au urmat, despre imbatranire si multe altele.

In anii ’90, cand era un sex-simbol, posterele cu ea se aflau pe peretii camerelor adolescentilor iar chipul sau era cunoscut in toata lumea, Pamela Anderson reprezenta un etalon al frumusetii feminine, scrie People.

Dax Shepard a intrebat-o cum s-a simtit sa fie judecata aproape doar pentru frumusetea ei si cum este sa evolueze odata cu varsta.

„Nu m-am simtit niciodata o mare frumusete, nu. Doar un pic amuzanta”, a raspuns ea imediat. Apoi a adaugat despre trecerea timpului: „Abia astept sa ma vad in varsta”, a spus ea.

„Cred ca multe femei, genul acela de frumuseti clasice, au o perioada foarte grea cand imbatranesc”

„Am spus mereu ca ma recunosc pe mine insami cand aratam imbatranita in oglinda. Vreau sa-mi las parul sa incarunteasca natural, sa-mi pun palarioara din paie pe cap, sa nu ma machiez. De fapt, asta e starea mea confortabila”, a continuat Pamela.

„Cred ca multe femei, genul acela de frumuseti clasice, au o perioada foarte grea cand imbatranesc”, a mai spus ea, adaugand ca nu s-a vazut niciodata asa cum a descris-o presa si ca de aceea s-ar putea sa-i fie mai usor.

„Mereu am simtit ca aveam un aspect amuzant, asa ca nu cred ca e greu pentru mine si nu vreau sa urmaresc asta, nici nu vreau sa-mi fac toate prostiile nebunesti”, a adaugat ea, referindu-se la operatiile estetice.

Pamela Anderson a vorbit si despre dublul standard pe care il observa in modul in care oamenii o privesc acum

Ea a spus ca in anii ’90 era considerata prea frumoasa ca sa poarte machiaj, iar acum lumea se asteapta sa-l foloseasca. „Inainte, cand purtam machiaj, toata lumea imi spunea sa nu port machiaj. Acum sunt batrana, iar acum vreau ca asta sa se intample din nou”, a spus vedeta in varsta de 55 de ani.

Shepard a mentionat ca in mintea lui, ea e comparabila cu femei celebre precum Monica Lewinsky sau Britney Spears, care s-au confruntat cu misoginismul presei, care au supravietuit si care acum prezinta industria media asa cum este si vorbesc despre adevarul lor.

„E un moment un pic amuzant pentru mine pentru ca simt ca am supravietuit dupa toate astea. Dar apoi aici e o revarsare de iubire din partea noii generatii pe TikTok-ul Pamelei”, a raspuns ea.

Noul serial „Pam & Tommy“, cu Sebastian Stan si Lily James, o rana redeschisa pentru Pamela Anderson

Pamela a aparut in podcast la scurt timp dupa lansarea biografiei sale, „Love”, si a documentarului „Pamela, A Love Story” pe Netflix, in care abordeaza subiectele despre care a discutat si cu Shepard.

Anderson a explicat intr-un interviu acordat People ce au insemnat pentru ea aceste proiecte: „E doar povestea unei fete care spune cum am razbit: o fata dintr-un oras mic care s-a dus la Los Angeles si trece prin toate aventurile nebunesti pe care le-am facut si apoi s-a intors inapoi si a plecat acaasa.”

„Habar n-am cata furie aveam in mine sau cat de terapeutica avea sa fie nu doar pentru mine, ci pentru oamenii din jurul meu, ca mama”, a continuat ea.

„A fost un proces de vindecare. Sunt foarte fericita sa-l impartasesc si sper ca oamenii vor fi inspirati”, a adaugat vedeta.

Foto: depositphotos.com