Pierce Brosnan spune ca meditatia il ajuta sa-si pastreze intotdeauna calmul: „Nu ma enervez. Unde s-ar duce acea furie?”

1
De Georgiana Dorobantu
17 mai 2023

Pierce Brosnan a dezvaluit ca nu isi pierde niciodata cumpatul si ca meditatia il ajuta sa-si pastreze mintea „echilibrata”.

Intr-un interviu pentru US Closer, actorul, care a implinit 70 de ani pe 16 mai, a spus ca nu vede „niciun scop” in a se enerva.

„Nu ma enervez. As putea sa ma enervez, dar unde s-ar duce acea furie? Nu ar avea niciun sens”, a declarat Brosnan, citat de Mail Online.

Starul a mai spus ca ii place sa mediteze si ca foloseste aceasta practica pentru a-si „linisti mintea”.

El a mai dezvaluit ca are o afinitate pentru apa, motiv pentru care in prezent locuieste alaturi de sotia sa, Keely Shaye Smith, in Kauai, Hawaii.

„Apa a facut mereu parte din bucuria si existenta mea. Am crescut pe malul raului Boyne, din Navan, County Meath [din Irlanda]. Am amintiri frumoase legate de litoral. Era la ceva distanta, dar faceam calatorii la plajele din Galway”, a spus Brosnan.

Fiii lui Pierce Brosnan nu stiau ca tatal lor este celebru: „Credeam doar ca are multi prieteni”

„Astfel ca dupa ce am ajuns in America, in anii ’80, era un singur loc in care sa fiu – iar acela era pe coasta. L.A. nu avea aceeasi magie pentru mine precum coasta Malibu. Am nevoie de apa. Simt nevoia sa fiu langa ocean”, a continuat starul din „James Bond”.

Pierce Brosnan s-a nascut in Irlanda, in 1953, iar copilaria sa nu a fost deloc una usoara. Tatal sau si-a abandonat familia cand Pierce avea o varsta frageda. Ulterior, mama lui s-a mutat la Londra, pentru a lucra ca asistenta, si venea acasa o data sau de doua ori pe an.

A fost crescut de buncii lui, iar dupa ce acestia au incetat din viata a locuit cu un unchi, apoi cu o matusa.

Dupa copilaria dificila, Pierce a avut aspiratii de artist si visa sa devina pictor. El a abandonat scoala la varsta de 16 ani si a plecat in lume cu un dosar cu picturile si schitele realizate de el.

Starul din James Bond s-a angajat si a inceput cursurile la Scoala de Arta din Londra, unde a ales ca specializare ilustratiile comerciale. A descoperit apoi actoria si s-a inscris la scoala de actorie Drama Centre din Londra. A spus despre intrarea in industria filmului ca a fost „o eliberare” si „o piatra de hotar catre o alta viata”.

„Nimeni nu mi-a dat increderea in mine, a trebuit sa o gasesc in interiorul meu”

Intr-un interviu pentru Gentleman’s Journal, actorul a marturisit ca a invatat de-a lungul timpului sa-si dezvolte increderea in fortele proprii.

„Nimeni nu mi-a dat increderea in mine, a trebuit sa o gasesc in interiorul meu. Vine din lipsa de incredere, uneori. Vine din nesiguranta si din faptul ca nu sunt suficient de bun, ca nu am suficienta educatie, ca nu stiu raspunsul corect sau ca nu sunt capabil sa-mi exprim sentimentele. E o munca permanenta. Vad unii tipi care sunt extrem de increzatori pe platou, pe scena si in afara scenei. In ceea ce ma priveste, nu este intotdeauna cazul”, a dezvaluit Brosnan.

Actorul este casatorit din anul 2001 cu jurnalista Keely Shaye Smith, impreuna cu care are doi fii – Dylan, de 25 de ani, si Paris, de 21 de ani. El a mai fost casatorit cu actrita Cassandra Harris din 1980 pana in anul 1991, cand aceasta a murit, dupa patru ani de lupta cu cancerul ovarian.

Starul a declarat in trecut ca moartea primei sale sotii l-a facut sa picteze mai mult. El a declarat ca aceasta pasiune l-a ajutat sa faca fata durerii.

„Impovarat de greutatea, durerea si teama de acea boala, m-am refugiat in pictura. Si am inceput sa pictez. Cu degetele. De fapt, cu mainile”, a declarat el.

Foto: depositphotos.com