Printesa Eugenie a vorbit sincer despre eforturile de a pierde kilogramele in plus dupa sarcina

1
De Maria Constantin
6 dec. 2023

Nepoata regretatei regine Elisabeta a II-a a vorbit deschis despre viata sa de mama cu doi copii.

Printesa Eugenie a vorbit cu Jessie si Lennie Ware, gazdele podcast-ului „Table Manners”, despre gastronomie, familie si podcast-ul sau, „Floodlight”, relateaza People.

Eugenie si sotul ei, Jack Brooksbank, au devenit parinti pentru a doua oara in luna mai, cand ea a nascut un baietel, Ernest. Cuplul mai are un copil, August, in varsta de doi ani.

„Nu stiu despre tine, dar despre silueta de dupa nastere – ma innebuneste, imi este foarte greu sa scap de greutatea de dupa nastere”, a spus printesa in varsta de 33 de ani. „Cred ca societatea pune multa presiune pe noi femeile in sensul asta”, a adaugat ea.

Printesa a vorbit si despre presiunea de a creste in atentia publicului si a presei care ii analizeaza aspectul fizic, spunand ca acest lucru i-a inoculat ideea ca trebuie sa arate „intr-un anumit fel”.

„Cred ca toata lumea se confrunta cu asta daca se afla in centrul atentiei”, a mai spus ea.

Eugenie este multumita acum ca familia ei isi imparte timpul intre Marea Britanie si Portugalia, ceea ce pentru ea este „un vis”. „Pot sa merg la un supermarket in echipamentul meu sport si cu parul nearanjat si sa nu-mi pese. Nimanui nu-i pasa”, a explicat printesa.

Ea a mai spus ca fiii sai i-au mostenit capacitatea de a dormi bine – chiar a glumit ca ar putea cuceri o medalie olimpica la proba de somn. Intrebata cum doarme cu doi copii mici, ea a raspuns: „Bustean”.

Meghan Markle si Printesa Eugenie au o prietenie frumoasa – au tinut legatura in timp ce erau insarcinate

„Cred ca am copii magici care invata de la mine si Jack. Adora sa doarma. Augie e un pic mai matinal, dar Ernie doarme pana la 8:00 dimineata”, a spus ea.

„Cred ca m-au auzit spunandu-le cand erau in burtica: ‘O sa faceti bine sa dormiti, fiindca daca nu dorm, sunt un dragon’. Somnul e esential pentru mine”, a continuat printesa.

Eugenie a vorbit si despre scoala pe care copiii ei o vor urma in Marea Britanie, precizand ca nu-si va lasa copiii la camin inainte de a implini 13 ani.

„Sotul meu a stat la camin la 8 ani. Uitandu-ma la copiii mei acum, imi doresc sa stau mai mult cu ei. Imi place sa ma joc cu ei. Nu vreau sa plece. Nu i-as trimite de la 8 ani – nici nu i-am zis lui Jack asta”, a spus ea.

Printul William si Kate Middleton trebuie sa ia aceasta decizie pentru fiul lor cel mare, printul George. Mostenitorul tronului regal, in varsta de zece ani, a fost vazut la Eton College, unde au studiat William si Harry, dar o optiune ar putea fi si colegiul din Marlborough, pe care l-au absolvit Kate si Eugenie.

Foto: Instagram/@princesseugenie