Meghan Markle si Printesa Eugenie au o prietenie frumoasa – au tinut legatura in timp ce erau insarcinate

1
De Maria Constantin
1 mart. 2021

Printesa Eugenie nu este suparata ca nasterea sa a fost eclipsata de anuntul facut de ducii de Sussex, care au dezvaluit recent ca asteapta al doilea lor copil.

Casa regala britanica se mareste cu un nou val de copii. La scurt timp dupa ce Printesa Eugenie a nascut, ducesa Meghan a anuntat ca asteapta al doilea ei copil.

Printesa Eugenie a nascut un baietel pe 9 februarie. Dupa cateva zile, Meghan Markle si Printul Harry au anuntat ca asteapta al doilea lor copil. Insa baby boom-ul din familia regala nu se opreste aici: nepoata Reginei Elisabeta a II-a, Zara Tindall, este si ea insarcinata cu al treilea sau copil, scrie People.

O relatie speciala

Zvonurile conform carora Printesa Eugenie ar fi fost suparata ca anuntul ducilor de Sussex a eclipsat nasterea fiului ei nu se confirma. Surse citate de People au declarat ca exista o legatura trainica intre cele doua cupluri si ca Eugenie si Meghan au vorbit des in timp ce erau insarcinate.

„Au stiut cand va naste fiecare”, a spus pentru People un prieten de familie, mentionand ca Eugenie si sotul ei, Jack Brooksbank, care s-au casatorit in 2018, locuiesc acum in fosta resedinta bruitanica a ducilor de Sussex, Frogmore Cottage.

„Aceste vremuri tind sa stranga la un loc familiile”, a mai declarat sursa citata. „Este admirabil ca Eugenie are copilul ei, iar Harry si Meghan pe ai lor. Sunt foarte apropiate. Si amandoua decid sa mearga pe drumul lor”, a adaugat aceasta.

Harry si Eugenie, cei mai buni prieteni

Nu este prima data cand Meghan, Harry, Eugenie si Jack isi suprapun evenimentele fericite, noteaza People. Volumul „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family” mentioneaza ca Meghan si Harry au dat vestea ca asteapta primul lor copil, pe Archie, la nunta Printesei Eugenie, in octombrie 2018.

„N-a fost prea bine pentru Eugenie, care, conform unei surse, le-a spus prietenilor ca a simtit ca cei doi ar fi trebuit sa astepte inainte de a da vestea”, au scris autorii cartii, Omid Scobie si Carolyn Durand.

Alti 6 membri ai familiei regale care se descurca pe cont propriu: Printul Harry si Meghan Markle le urmeaza exemplul

Cu toate acestea, Printesa Eugenie si Printul Harry au avut intotdeauna o relatie speciala. „Eugenie a fost mereu mai mult decat o verisoara pentru Harry. Au fost cei mai buni prieteni. Dintre toti nepotii Reginei, Harry si Eugenie au cea mai naturala legatura. Ca si Harry, Eugenie este loiala, onesta si foarte distractiva. Au iesit de multe impreuna seara la Londra”, se arata in volumul amintit.

„Harry a avut tot timpul incredere in verisoara sa in privinta femeilor din viata lui. Nu doar ca a avut implicit incredere in ea, dar prietenii spun ca ea i-a dat sfaturi bune si e foarte inteleapta pentru varsta sa”, se arata in cartea mentionata.

Foto: Instagram