Reese Witherspoon dezvaluie reteta celui mai bun cocktail din 4 ingrediente: a devenit virala pe TikTok

1
De Maria Constantin
26 oct. 2020

Daca ar renunta la film, vedeta ar putea trai linistita din talentul pe care il demonstreaza in bucatarie. Ea a dezvaluit reteta unui cocktail pe care l-a facut toata vara.

Reese Witherspoon a postat pe TikTok o inregistrare video in care arata cum se face un „Fizzy Apple Cider Cocktail”. Reteta simpla necesita doar patru ingrediente si este gata in mai putin de cinci minute, scrie People.

Mai intai, actrita in varsta de 44 de ani amesteca cidru de mar cu o jumatate de shot de Aperol si adauga apa minerala care explodeaza cand ea deschide sticla, creand un moment amuzant. Reese amesteca bautura cu o lingurita si toarna putin prosecco. La final, ea isi decoreaza cocktailul cu cateva bucati de mar si danseaza in timp ce isi savureaza bautura.

„E perfect pentru vara si se potriveste bine cu orice miscare de dans”, a scris vedeta in postarea sa.

 

View this post on Instagram

 

My Fizzy Apple Cider cocktail recipe! Perfect for fall and pairs well with just about any dance move 💃🏼🍂🍎

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Cunoscatorii au observat imediat ca ea foloseste o versiune de vara a bauturii Italian Aperol Spritz, care a fost la mare cautare in aceasta vara. Altcineva a sugerat un nume nou pentru cocktailul preparat de Reese: „Apple-rol Spritz”.

Reteta de smoothie verde care o ajuta pe Reese Witherspoon sa aiba ten perfect la 44 de ani

Nu este prima reteta pe care Witherspoon o prezinta. In 2018 actrita a publicat o carte de retete, intitulata „Whiskey in a Teacup”, in care dezvaluie retetele sale preferate.

Reunirea echipei din „Blonda de la Drept“

Witherspoon nu se ocupa doar cu prepararea cocktailurilor. Ea a dezvaluit pe Instagram ca s-a intalnit cu colegii sai din distributia comediei „Legally Blonde/Blonda de la Drept” (2001) intr-o reunire speciala care va fi transmisa pe pagina sa de YouTube, Hello Sunshine’s. Intr-un promo al acestui material, Witherspoon, Luke Wilson, Holland Taylor, Jennifer Coolidge, Selma Blair, Ali Larter, Jessica Cauffiel si Alanna Ubach pot fi vazuti razand intr-o sesiune de chat video.

Reunirea echipei din „Legally Blonde”, organizata in sprijinul organizatiei caritabile World Central Kitchen, este prima din ultimii 20 de ani, a precizat Reese Witherspoon.

Foto: Instagram/Reese Witherspoon