Richard Gere, din nou tatic la 70 de ani: Sotia lui e insarcinata a doua oara

1
De Maria Constantin
7 nov. 2019

Starul care a implinit 70 de ani in august asteapta inca un copil. Sotia lui, Alejandra (36 de ani), este insarcinata, la nici un an dupa ce a nascut un baietel.

La 70 de ani, Richard Gere traieste o noua tinerete. Actorul este pe cale sa devina iarasi tatic, la noua luni dupa ce sotia lui, Alejandra, a nascut o fetita.

Revista spaniola Hola!, care a anuntat vestea nasterii primului copil al cuplului, in februarie, si care a publicat si imagini in exclusivitate de la nunta lor, scrie ca Alejandra va naste la primavara.

Starul din „Pretty Woman” a implinit 70 de ani in luna august si mai are un fiu in varsta de 19 ani, Homer James Jigme Gere, cu fosta lui sotie, Carey Lowell.

Alejandra, in varsta de 36 de ani, are si ea un fiu de sase ani din casnicia anterioara cu Govind Freidland.

Sotia lui Richard Gere a confirmat prima sarcina in septembrie anul trecut, dupa ce s-a casatorit cu actorul american, printr-o fotografie care il surprindea pe Dalai Lama in timp ce ii atingea burtica si o binecuvanta.

Presa a scris ca ea este insarcinata la sase luni dupa ce Alejandra si Richard Gere s-au casatorit in cadrul ceremoniei civile din Spania. Cei doi au organizat apoi o petrecere de nunta cu prietenii si familia la casa de langa New York a actorului.

„Sunt cel mai fericit om din Univers, cum sa nu fiu! M-am casatorit cu o femeie frumoasa, sensibila si draguta, care ajuta oamenii si este o mama minunata”, a declarat actorul intr-un interviu exclusiv publicat de Hola! dupa nunta.

Foto: Shutterstock.com