Julia Roberts a postat o imagine rara cu sotul ei pentru a sarbatori 19 ani de casnicie

1
De Maria Constantin
6 iul. 2021

Actrita americana este indragostita ca in prima zi de sotul ei, Daniel Moder.

Julia Roberts a marcat aniversarea a 19 ani de la casatorie cu o imagine postata pe Instagram, in care apare alaturi de Daniel Moder. Cei doi s-au fotografiat pe plaja, pe 4 iulie, scrie People.

Actrita in varsta de 53 de ani si sotul ei, 52, au avut o aniversare frumoasa sambata. „19 ani. Suntem la inceput”, a scris vedeta pe Instagram.

Cum si-a cunoscut Julia Roberts sotul

Julia Roberts si Danny Moder s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru productia „The Mexican”, in care ea a jucat alaturi de Brad Pitt. Moder a lucrat si el la acest film, in calitate de cameraman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Cei doi s-au casatorit pe 4 iulie 2002, la ranch-ul ei din Taos, New Mexico. Cuplul are doi gemeni in varsta de 16 ani, Hazel Patricia si Phinnaeus „Finn” Walter, si inca un fiu, Henry Daniel, in varsta de 14 ani.

Un vis frumos care se repeta in fiecare zi

Julia Roberts a vorbit in 2017 despre casnicia sa, marturisind ca se simte „ca intr-un vis frumos”: „In fiecare zi cand sotul meu deschie usa parca e un vis frumos care se repeta”, a spus ea pentru People.

Ce face Julia Roberts ca sa arate asa la 51 de ani

Un an mai tarziu, intr-un interviu pentru Extra, vedeta din „Pretty Woman” l-a numit pe Moder „un om grozav”. „Ne distram foarte mult”, a spus ea. „Daca ne ducem impreuna la serviciu si venim amandoi acasa, treaba cu ‘Hei, dragule, cum a fost azi?’ noi o facem in masina. Asa ca atunci cand ajungem acasa lasam totul deoparte, ceea ce e minunat”, a explicat actrita.

Foto: Instagram/@juliaroberts