Julia Roberts a descoperit un secret socant de familie dupa ce si-a facut un test ADN: „Este fascinant!”

1
De Georgiana Dorobantu
13 ian. 2023

Julia Roberts a fost socata sa descopere ca nu face, de fapt, parte din familia Roberts, dupa ce o investigatie a scos la iveala un secret vechi de familie.

Actrita in varsta de 55 de ani a participat la emisiunea Finding Your Roots pentru a afla mai multe despre arborele genealogic al familiei sale prin intermediul analizei ADN si a arhivelor. Potrivit Mail Online, investigatia a fost realizata de gazda emisiunii, Dr. Henry Louis Gates Jr..

Iar Julia a fost uimita sa descopere ca numele ei de familie ar fi trebuit sa fie cu totul altul, din cauza faptului ca stra-strabunica ei, Rhonda Suttle Roberts, a avut o aventura cu un barbat casatorit, dupa ce sotul ei, Willis Roberts, a murit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

„Sapand prin arhivele Statului Georgia am descoperit ca in jurul anului 1850, Rhoda s-a casatorit cu un barbat pe nume Willis Roberts”, i-a spus Dr. Henry actritei.

Un cuplu uitat: Matthew Perry a dezvaluit de ce s-a despartit de Julia Roberts in anii ’90

„Julia poarta numele de familie al lui Willis. Dar Willis a murit in 1864, la mai mult de un deceniu inainte ca Rhoda sa-l nasca pe strabunicul Juliei, John, ceea ce duce la o concluzie evidenta”, a mai spus gazda emisiunii.

Stra-strabunica actritei a avut o aventura cu un barbat casatorit

In arhive, Willis nu apare in recensamantul din anul 1880, dar strabunicul ei, John Pendleton Roberts apare.

O poveste de iubire ca-n filme: Julia Roberts e indragostita nebuneste de sotul ei, dupa 20 de ani de casnicie

„Willis Roberts nu ar fi putut fi stra-strabunicul tau. Era mort”, a concluzionat apoi Gates.

Socata, Julia a raspuns „Adica nu sunt o Roberts?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Istoricul i-a explicat apoi ca echipa sa a analizat cu atentie arhivele din Georgia, dar nu a gasit niciun detaliu despre indentitatea stra-strabunicului ei.

Au apelat ulterior la ADN, dupa ce au luat probe de la actrita si de la un var al ei, astfel incat sa poata descoperi cine a fost cu adevarat stra-strabunicul sau.

Cum reuseste Julia Roberts sa para cu 10 ani mai tanara. Secretele ei de frumusete

„Am gasit o serie de potriviri care ii leaga pe Julia si varul ei de un barbat … Henry MacDonald Mitchell Jr.”, a spus istoricul.

Dupa ce a citit numele, Julia a intrebat: „Deci suntem Mitchell-i?”, iar gazda emisiunii i-a confirmat ca ea ar fi trebui sa se numeasca „Julia Mitchell”.

„Prefer numele Roberts. A fost o intorsatura neasteptata”

Povestea ia o alta intorsatura interesanta atunci cand este dezvaluit ca in recensamantul de la acea vreme arata ca Henry Mitchell era casatorit cu o femeie pe nume Sarah si ca avea sase copii.

Punand cap la cap toate piesele puzzle-ului, Dr. Henry spune apoi ca Rhoda locuia la numai cateva case distanta de mama lui Henry.

„Sunt data pe spate. Este fascinant! Pe de alta parte, ma gandesc ca familia mea este familia mea”, a declarat actrita.

„Prefer numele Roberts. A fost o intorsatura neasteptata”, a adaugat Julia razand.

Foto: depositphotos.com