Jennifer Lopez regreta ca a refuzat un rol nominalizat la Oscar: Ce actor ar fi fost partenerul ei in film

1
De Maria Constantin
22 ian. 2020

Vedeta a marturisit ca a avut ocazia de a juca alaturi de Richard Gere in „Unfaithful”. Ea a refuzat rolul pe care l-a primit Diane Lane.

Privind inapoi, Jennifer Lopez nu are decat motive de mandrie: cariera de actrita i-a adus multe roluri de succes care i-au consolidat ascensiunea.

Insa exista si o remuscare: intrebata de Vanity Fair daca regreta ca a refuzat roluri in trecut, ea a raspuns afirmativ: „A fost un film, numit ‘Unfaithful’. Mi-a fost oferit un rol si scenariul, din punctul meu de vedere, nu mi se potrivea. Ar fi trebuit sa stiu ca Adrian Lyne (regizorul, n.r.) il va schimba, dar n-am stiut”, a spus Lopez.

„Imi vine sa ma impusc in picior”

Actrita a recunoscut ca interpretarea reusita de inlocuitoarea sa a fost perfecta si a facut-o sa regrete decizia de a respinge oferta. „Diane Lane a jucat atat de bine, era evident ca a fost un rol croit pentru ea, dar cand ma gandesc la asta, imi vine sa ma impusc in picior. Serios”, a adaugat Jennifer Lopez.

View this post on Instagram

#unfaithfulmovie

A post shared by Eliyahu Cohen (@eliyahuc) on

Lane si Richard Gere au interpretat in „Unfaithful” un cuplu, Edward si Connie, care se confrunta cu un impas in casnicie dupa ce el descopera ca ea l-a mintit in privinta unei aventuri. Edward il ucide din greseala pe amantul lui Connie, Paul, si trebuie sa suporte consecintele.

Alaturi de Richard Gere

Lane, in varsta de 54 de ani, a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita dupa rolul in filmul lansat in 2002, noteaza People.

In acelasi an, Jennifer Lopez a jucat in doua filme: thrillerul „Enough”, despre o femeie care incearca sa scape de sotul abuziv, si „Maid in Manhattan”, reinterpretare moderna a „Cenusaresei”, povestea unei cameriste de hotel care se indragosteste de un politician dupa ce e confundata cu o clienta.

Lopez a lucrat cu Richard Gere doi ani mai tarziu, in „Shall We Dance”.

Reactia lui Jennifer Lopez atunci cand un regizor i-a cerut sa ramana topless in spatele camerelor de filmat

Actualmente, actrita se bucura de aprecierile criticilor pentru interpretarea din „Hustlers”, in care un grup de dansatoare de striptease isi jefuiesc fostii clienti.

Vedeta a fost nominalizata la Globul de Aur si la premiile Screen Actors Guild Award, dar nu a fost inclusa pe lista pe Oscaruri.

Jennifer Lopez isi continua si activitatea muzicala. Pe 2 februarie, ea va sustine un recital in pauza finalei campionatului de fotbal american, traditionalul Super Bowl.

Foto: Getty Images.