Salma Hayek spune ca nu face injectii cu Botox si e convinsa ca meditatia o ajuta sa tina ridurile la distanta, la 56 de ani

1
De Georgiana Dorobantu
21 iul. 2023

Salma Hayek considera ca frumusetea ei „vine din interior”.

Actrita in varsta de 56 de ani a fost invitata recent in podcastul gazduit de Kelly Ripa, „Let’s Talk Off Camera”, unde a abordat diverse subiecte, inclusiv rutina sa de frumusete.

Si in ciuda aspectului sau ce pare vesnic tanar si care ii atrage numeroase comentarii pline de admiratie din partea fanilor, Salma spune ca nu a apelat inca la Botox sau alte proceduri cosmetice injectabile.

„Nu am facut Botox”, a spus actrita, care a adaugat ca si-a creat un tip „bizar” de meditatie, in timpul careia simte ca energia „danseaza” prin corpul ei. Ea este convinsa ca aceasta practica este cea care o ajuta sa arate bine.

Salma Hayek se mandreste cu ridurile si firele ei albe: Actrita a postat un selfie in care apare complet nemachiata

„Fac destul de multa terapie cu masini de frecventa [radiofrecventa si microfrecventa] si functioneaza destul de mine asupra mea”, a explicat starul de origine mexicana.

„Si meditatie… uneori cand meditez, oamenii imi spun dupa ce ies din camera ‘Doamne, arati ca si cum ai avea 20 de ani'”, a declarat Salma.

Starul a mai dezvaluit ca se bazeaza pe aparatele de radiofrecventa si microfrecventa care ofera fermitate pielii intr-un mod noninvaziv.

„Cei cu care fac terapiile imi spun ca nu obtin cu alte persoane rezultatele pe care le obtin cu mine”, a spus Hayek.

Salma Hayek are ten perfect la 53 de ani datorita acestei rutine simple

De asemenea, vedeta se declara o impatimita a meditatiei si spune ca beneficiile sale depasesc latura estetica.

„Cand nu meditez pentru o perioada de timp, ce credeti ca se intampla? Nu doar ca fata incepe sa se lase si totul se lasa, dar reapar si problemele cu hernia de disc, problemele de la nivelul gatului, de la nivelul soldului, de la glezne. Incep sa ma destram”, a declarat ea.

Salma Hayek s-a declarat impotriva injectiilor cu Botox, intr-un interviu din 2017 pentru DuJour. „Nu cred in Botox pentru ca fata nu ti se misca si este ceva ce trebuie sa faci pentru tot restul vietii tale, din ce in ce mai mult de fiecare data”, a declarat actrita.

Ea se alatura altor staruri care s-au declarat impotriva injectiilor cu Botox, printre care Julia Roberts si Meryl Streep.

Foto: Instagram/Salma Hayek