Sarah Michelle Gellar, mai indragostita ca niciodata de Freddie Prinze Jr., dupa 18 ani de casnicie

1
De Maria Constantin
5 sept. 2020

Actrita americana a marcat implinirea a 18 ani de casnicie printr-un mesaj emotionant publicat pe Instagram.

Sarah Michelle Gellar a postat pe Instagram doua imagini de la nunta cu sotul ei, Freddie Prinze Jr. si a scris cateva cuvinte despre partenerul ei de viata: „Esti cel mai bun sot #aniversarefericita”, este mesajul publicat de actrita in varsta de 43 de ani.

Gellar si Prinze Jr. s-au cunoscut in 1997, in timpul filmarilor pentru productia „I Know What You Did Last Summer” si s-au casatorit pe 1 septembrie 2002. Cuplul are doi copii: o fata de zece ani, Charlotte Grace, si un baiat, Rocky James, in varsta de opt ani.

 

View this post on Instagram

 

You… are my favorite husband #happyanniversary

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

S-au indragostit cand un prieten a ratat zborul

La inceputul acestui an, Gellar si Prinze Jr., in varsta de 44 de ani, au sarbatorit a 20-a aniversare a primei lor intalniri, scrie People. „Acum 20 de ani, in aceasta saptamana, eu si prietenul meu urma sa luam masa cu un prieten comun care venea din afara orasului. Prietenul a ratat zborul, dar noi am decis sa ne intalnim si ne-am potrivit”, a povestit ea in februarie. „Acum, dupa 20 de ani impreuna, din care 17 casatoriti si cu doi copii, inca mergem sa luam masa la restaurant. Asa ca iti multumim @sloaney77 pentru ca nu ai venit la masa”, a adaugat ea atunci.

In martie, Gellar si Prinze Jr. au vorbit pentru People despre povestea lor de dragoste si despre cum si-au dat seama dupa acea cina ca se iubesc. „Eram prieteni de multa vreme. Mai fusesem impreuna la masa si cu alte ocazii. Trebuia sa iesim cu altcineva, iar acea persoana nu a putut ajunge, asa ca am decis sa mergem totusi. Eram doar doi oameni la acea masa si am fost atrasi unul de altul. Am facut un drum lung cu masina si am luat masa, iar lucrurile au mers de la sine”, a povestit actrita.

Desi cei doi nu credeau in casnicie la acea vreme, Prinze Jr. spune ca nu a dorit sa mai fie cu alta femeie dupa acea intalnire: „Nu ma duceam la intalniri cu alte femei si nici macar nu-mi doream asa ceva. Intr-o zi, am stiut pur si simplu ca noi ne vom casatori si ca o voi cere de sotie. Nu stiam cand si cum.”

Secretul casniciei fericite

„Din fericire, ea era pe aceeasi frecventa si instictele mele au fost corecte”, a spus actorul razand. „Suntem impreuna fiindca ne place unul de altul. Ne facem sa radem”, a adaugat el.

Sarah Michelle Gellar are o mantra secreta care o ajuta in orice situatie

Cat despre secretul mariajului lor, Sarah Michelle Gellar a spus pentru People in 2016 ca acesta este atentia acordata partenerului. „Ia-ti 10 minute – lasa telefonul. Beti o ceasca de cafea impreuna. Plimbati cainele amandoi la sfarsitul serii. Cititi o poveste copiilor. Folositi cat mai mult timpul pe care il aveti. Suntem impinsi in atatea directii, asa ca aveti grija ca, oricare ar fi cea pe care va concentrati, sa va faceti prezenti”, a fost sfatul ei.

Foto: Instagram/@sarahmgellar