Sienna Miller, despre socul suferit cand Jude Law a inselat-o: „Daca treci peste asa ceva, poti sa treci peste orice“

1
De Maria Constantin
16 dec. 2020

Actrita a vorbit cu sinceritate despre cel mai greu moment din viata sa, episodul de infidelitate al fostului ei logodnic, Jude Law.

Intr-un interviu publicat de The Daily Best, Sienna Miller a vorbit despre despartirea de actorul Jude Law, in urma cu mai bine de zece ani, dupa ce a aflat ca acesta a avut o aventura cu bona copilului. „A fost foarte greu. Si, pe deasupra, mai era si toata nebunia cu paparazzi, in Londra, unde era o epidemie de comportament neadecvat. Stiau unde voi fi in fiecare seara”, a spus actrita in varsta de 38 de ani.

Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci

„A fost unul dintre cele mai dificile momente pe care le-am trait vreodata. Cu toata sustinerea publicului, sa fii nevoit sa te dai jos din pat ca sa stai in fiecare seara in fata a 800 de oameni e ultimul lucru pe care vrei sa-l faci”, a spus vedeta care la acel moment juca in piesa de teatru „As You Like It” („Cum va place”), de William Shakespeare.

Sienna Miller l-a cunoscut pe Jude Law, acum in varsta de 47 de ani, in 2003, in timpul filmarilor productiei „Alfie”. Dupa aproape un an, cei doi s-au logodit in ziua de Craciun, in 2004.

Miller a rupt logodna in anul urmator, cand aventura lui Law cu bona copilului sau, Daisy Wright, a devenit publica. Cei doi s-au impacat in vara 2009, dar s-au despartit din nou in februarie 2011, scrie People.

Actrita si-a sters toate amintirile de atunci

Actrita din „21 Briges” a marturisit ca a trecut peste caderea psihica pe care a suferit-o blocand pur si simplu toate amintirile din acea perioada: „Sunt sase saptamani din acea experienta de care nu-mi amintesc. Nu am nicio legatura cu ele”, a spus ea.

„Oameni care au venit sa ma vada atunci imi spun ca am luat masa cu ei, dar eu nu-mi aduc aminte. Am fost foarte socata. Si eram abia la inceput. Aveam 23 de ani. Dar daca treci prin asa ceva la o varsta tanara, simti ca poti trece peste orice”, a dezvaluit vedeta.

Sienna Miller despre fostii iubiti si relatia cu celebritatea: „Am avut experiente la care nici nu visam“

In ciuda episodului de infidelitate care le-a influentat decisiv relatia si i-a dus la despartire, Sienna Miller si Jude Law au ramas in termeni buni. „Imi pasa enorm de el”, marturisea actrita americana intr-un interviu publicat in 2016 de revista Porter, chiar daca, a adaugat ea, nu se mai vad la fel de mult.

Trei logodne destramate

Dupa relatia cu Law, Miller a inceput sa se intalneasca cu Tom Sturridge, cu care are o fetita de opt ani, Marlowe. Cei doi s-au logodit in 2012, dar s-au despartit in 2015, dupa o relatie de patru ani. Au ramas prieteni.

Actrita s-a logodit apoi cu Lucas Zwirner (29 de ani), fiul unui dealer de arta din New York. Nici aceasta relatie nu a rezistat – ei s-au despartit in septembrie anul acesta, dupa numai noua luni.

Foto: Getty Images.