Sienna Miller despre fostii iubiti si relatia cu celebritatea: „Am avut experiente la care nici nu visam“

1
De Maria Constantin
7 oct. 2019

Actrita a vorbit intr-un interviu despre relatia esuata cu Jude Law si modul in care trateaza celebritatea.

Intr-un interviu publicat in editia din noiembrie a revistei ELLE UK, actrita in varsta de 37 de ani a povestit despre relatia neconventionala cu fostul ei iubit, Tom Sturridge (33 de ani), dar si despre legatura ultramediatizata cu Jude Law (46 de ani).

Sienna Miller a dezvaluit ca Tom doarme in casa ei pentru ca ei vor sa o creasca impreuna pe fetita lor, Marlowe, in varsta de sapte ani. „E acasa si o sa doarma aici la noapte. N-avem un plan pentru custodie. Vrem sa facem asta sa mearga, chiar daca nu este ceva obisnuit”, a spus actrita.

Sienna si Tom s-au cunoscut in 2011, dar relatia lor s-a incheiat in 2015, iar de atunci actrita a spus ca Tom este cel mai bun prieten al ei.

Despartirea de Jude Law

Actrita nascuta la New York si crescuta la Londra a abordat si relatia cu Jude Law, inceputa in 2003 si incheiata, dupa o lunga pauza, la inceputul lui 2011.

Desi dragostea lor s-a stins cand el a inselat-o, Sienna nu l-a acuzat pentru acest esec. „M-am indragostit de cineva foarte celebru si asta a fost problema – n-a fost cand trebuia. M-am simtit bine, dar ar fi fost si mai bine daca nu s-ar fi intamplat inainte ca eu sa fiu cunoscuta pentru ceva anume. A fost o lupta pentru a fi vazuta altfel”, a explicat ea pentru ELLE UK.

Dieta pentru piele pe care o urmeaza Sienna Miller pentru a straluci din interior

Sienna Miller si Jude Law s-au logodit in 2004, in ziua de Craciun. Dupa numai sapte luni, actorul cerea scuze public pentru ca si-a inselat iubita cu o bona.

Dupa nenumarate speculatii, cei doi actori si-au anuntat despartirea in noiembrie 2006. Ei au reluat legatura in 2009, in perioada in care amandoi jucau pe Broadway, dar s-au despartit din nou in februarie 2011.

Sienna Miller a inceput apoi o relatie cu Lucas Zwirner (28 de ani), devenita publica in ianuarie anul acesta.

„Femeile au fost subminate”

Vedeta a vorbit si despre intalnirea cu Harvey Weinstein (67 de ani), producatorul de la Hollywood acuzat pentru mai multe cazuri de agresiune sexuala. Sienna a povestit cum acesta a anuntat-o ca nu o mai distribuie: „M-a chemat in biroul lui, mi-a zis sa ma asez si mi-a spus: <<Gata, s-a terminat petrecerea>>. A trantit usa si eu izbucnit in lacrimi.”

„Femeile au fost subminate si subevaluate. Asta s-a intamplat”, a spus ea, referindu-se la miscarile #MeToo si Time’s UP.

„Nu vreau sa fiu eu insami intr-un film”

Cu o activitate de peste doua decenii la cel mai inalt nivel profesional, Sienna Miller marturiseste ca relatia sa cu celebritatea a fost un soi de amestec intre bine si rau: „Intotdeauna exista parti bune si parti rele cand vorbim despre celebritate. Ar fi ridicol sa spun ca nu este avantajoasa… A fost extrem de distractiv si incitant. I-am cunoscut pe Keith Richards si Mick Jagger! Am avut experiente la care nici nu visam. Dar experienta pe care am avut-o eu cu celebritatea? Pentru mine nu a meritat. A fost prea intensa.”

5 piese-cheie pe care Sienna Miller se bazeaza in fiecare zi

Sienna Miller a vorbit si despre urmatorul ei film, „American Woman”, in care joaca rolul unei mame singure nevoita sa-si creasca nepotul dupa disparitia misterioasa a fiicei sale. „Nu vreau sa fiu eu insami intr-un film – niciodata. De fapt, actoria este o metamorfoza. Daca o faci cum trebuie, e necesar sa dispari”, a spus ea. „A fost o ocazie de a juca un personaj care castiga respectul intr-un film. Si se incheie cu o femeie diferita fata de cea de la inceput. A fost ca o odisee”, a adaugat vedeta.

Foto: Getty Images.