Will Smith, despre relatia sotiei sale cu rapperul Tupac: „Normal ca eram gelos!”

1
De Irina Constantin
17 ian. 2020

Jada Pinkett Smith, actuala sotie a actorului si muzicianului Will Smith, a fost prietena foarte buna cu rapperul Tupac.

Intr-un interviu recent acordat in cadrul emisiunii The Breakfast Club, Will Smith isi deschide sufletul si isi aminteste de trecut. El recunoaste ca relatia pe care Jada si Tupac au avut-o i-a cauzat destul de multe nesigurante la vremea respectiva.

Istoria iubirii: cum a evoluat relatia dintre Will si Jada Smith

Sotia actorului din productia Bad Boys l-a cunoscut pe Tupac Shakur in perioada liceului, cand amandoi studiau in Baltimore.

„Era prima zi de scoala, a venit la mine si s-a prezentat. La inceput, nu parea genul de tip cu care as sta. Totusi, odata ce am inceput sa vorbim, m-a atras ca un magnet”, povesteste Jada intr-un interviu mai vechi.

Relatia lor a fost una foarte puternica, insa legatura s-a racit odata ce rapperul a fost acuzat de viol si trimis in inchisoare. Jada isi aminteste ca nu era de acord cu directia in care viata lui Tupac mergea si a preferat sa se indeparteze. Cu un an mai tarziu, Tupac Shakur a fost impuscat mortal.

Jada Pinkett Smith: “Voiam sa ma sinucid dupa ce am atins succesul”

Cand Will Smith a fost intrebat daca era gelos pe relatia dintre Jada si Pac, raspunsul lui a fost: „Evident ca da!”

Actorul povesteste ca actuala sa sotie se cunostea cu Tupac de cand erau mici, insa acestia nu au avut niciodata o relatie intima, sexuala. „Au crescut si acest lucru devenise o posibilitate, iar ea atunci era impreuna cu mine. N-am stiut sa gestionez situatia, eram prea nesigur pe mine”, povesteste Will Smith.

Jada Pinkett Smith a fost dependenta de pornografie

Desi cei doi barbati o placeau amandoi pe Jada, aceasta l-a incurajat pe Will sa discute mai mult cu Pac, considerand ca au foarte multe lucruri in comun. „Imi spunea tot timpul ca ar trebui sa vorbim, ca suntem atat de asemanatori si ca mi-ar placea mult personalitatea lui Tupac”, isi aminteste actorul.

„A fost un regret destul de mare pentru mine ca nu am reusit sa ma conectez cu el. Am fost de cateva ori in aceeasi incapere, dar nu am vorbit cu el, iar el nu a vorbit cu mine.” – Will Smith

Simpaticul actor recunoaste ca la baza problemelor a stat nesiguranta lui de la vremea respectiva. „Eu eram rapperul cuminte din Philly, iar el era Pac. Nu eram suficient de barbat pe atunci”, spune Will.

Foto: Getty Images.