Jada Pinkett Smith spune ca ea si Will Smith sunt separati din 2016: „Ne-am saturat sa tot incercam”

1
De Teodora Tirca
12 oct. 2023

„Cred ca amandoi eram inca blocati in fantezia noastra despre cine credeam ca ar trebui sa fie celalalt”, a spus Jada miercuri in emisiunea „Today”.

Jada Pinkett Smith si Will Smith traiesc vieti separate – si asta de ceva vreme, relateaza People.

Intr-un interviu sincer acordat miercuri in emisiunea Today, inainte de lansarea cartii ei de memorii, Worthy, actrita in varsta de 52 de ani i-a dezvaluit jurnalistului Hoda Kotb ca ea si sotul ei, Will, in varsta de 55 de ani, sunt separati de sapte ani.

Jada a confirmat ca nu a fost „un divort pe hartie”, dar „pana in 2016, eram deja satui sa tot incercam”.

„Cred ca amandoi eram inca blocati in fantezia noastra despre cine credeam ca ar trebui sa fie partenerul nostru”, i-a spus ea jurnalistului de televiziune. Intrebata de ce nu au vorbit pana acum despre separare, Jada a spus ca nu s-au simtit pregatiti si ca ea si Will, cu care s-a casatorit in noaptea de Revelion, in 1997, inca incearca sa-si dea seama cum sa functioneze impreuna intr-un parteneriat.

„Nu ne-am gandit la cum sa prezentam situatia noastra in fata oamenilor”, a spus ea.

Actrita a mai spus: „Am facut o promisiune ca nu va exista niciodata un motiv pentru care sa divortam. Am incercat sa rezolvam orice problema a aparut”. „Pur si simplu n-am putut sa incalc aceasta promisiune”, a adaugat ea.

Jada si Will au impreuna doi copii: Jaden, 25 de ani, si Willow, 22. Actorul mai are un fiu din casnicia lui anterioara cu Sheree Zampino.

„Inca suntem in proces de invatare”, a mai spus Jada pentru People privind casnicia lor, confirmand ca au fost despartiti timp de sase ani inainte de Oscarurile din 2022, cand actorul l-a lovit pe comedianul Chris Rock. „Am facut o munca foarte grea impreuna. Ne-am iubit profund unul pentru celalalt si ne vom da seama pe parcurs ce inseamna un parteneriat ideal pentru noi doi.”

Jada a vorbit si despre cei doi copii ai ei. „Copiii mei sunt niste mici guru”, a spus actrita. „M-au invatat despre acest sentiment profund de acceptare de sine”.

„Ei iubesc fiecare parte din mine”, a adaugat ea despre Jaden, Willow si Trey. „Iubirea neconditionata pe care ne-o ofera este ceva uimitor. Trebuie sa stii sa o oferi si apoi sa stii si sa o primesti.”

Foto: depositphotos.com