Will Smith si Jada Pinkett Smith merg la terapie de cuplu: incearca sa-si salveze mariajul dupa dezastrul de la gala Oscar

1
De Maria Constantin
8 mai 2022

Cei doi actori fac tot posibilul pentru a ramane un cuplu si pentru a merge mai departe impreuna.

Palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock, pe scena galei premiilor Oscar din 27 martie, pentru ca a glumit pe seama caderii parului sotiei sale, Jada Smith, continua sa-l afecteze pe starul american.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, Will si Jada Smith merg la sedinte de terapie de cuplu si incearca sa scoata „tot ce e mai bun dintr-o situatie oribila”, scrie Style Caster.

„Au fost probleme ani la rand”

O alta sursa a declarat pentru Heat, pe 21 aprilie 2022, ca Will si Jada au avut „ani la rand” probleme inainte de momentul de la gala Oscar. „Tensiunea dintre ei era palpabila inainte de scandalul de la Oscaruri. Au fost probleme ani la rand, dar nu vor sa vorbeasca despre asta chiar acum”, a spus sursa.

Au Will Smith si Jada Pinkett Smith o relatie toxica?

Aceasta a mai spus ca, in eventualitatea unui divort, Jada ar fi indreptatita sa primeasca jumatate din averea de 350 de milioane de dolari a lui Will Smith, conform legislatiei din California. „Ar fi unul dintre cele mai urate divorturi in istoria showbizului si ar dura mai mult decat cel dintre Angelina si Brad. Evident, Will nu vrea asta, dar mai are multe de facut”, a spus persoana citata.

Suspendare de 10 ani

La doua zile dupa ceremonia Oscar, Jada Smith a postat pe Instagram un mesaj despre „vindecare”. „E un sezon al vindecarii si sunt aici pentru asta”, a scris ea.

Will i-a cerut scuze lui Chris Rock, pe Instagram, a doua zi dupa incident. „Violenta in toate formele ei este otravitoare si distructiva. Comportamentul meu de seara trecuta la Premiile Academiei a fost inacceptabil si de nescuzat. Glumele pe seama mea fac parte din slujba, dar o gluma despre afectiunea Jadei a fost prea mult de suportat pentru mine si am reactionat emotional”, a scris actorul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

„Vreau sa-ti cer scuze public, Chris. Am depasit limita si am gresit. Sunt jenat, iar faptele mele nu sunt reprezentative pentru omul care vreau sa fiu. Nu exista loc pentru violenta intr-o lume a dragostei si a bunatatii”, a continuat el.

20 de detalii socante despre relatia lui Will Smith cu fiul lui, Jaden Smith

Pe 8 aprilie, la o saptamana dupa gala Oscar, Academia americana de film a anuntat ca Will Smith nu va mai avea permisiunea de a participa timp de zece ani la orice eveniment al institutiei.

Foto: depositphotos.com