Chris Rock rupe tacerea despre palma pe care i-a dat-o Will Smith: „Nu sunt o victima”

1
De Maria Constantin
2 aug. 2022

Dupa mai multe luni de tacere, actorul de comedie a vorbit despre ceea ce s-a intamplat pe scena galei din 28 martie.

„Oricine spune ca vorbele dor nu a fost lovit in fata”, a spus starul in varsta de 57 de ani, sambata, pe scena salii Madison Square Garden din New York, la un eveniment la care a participat impreuna cu Kevin Hart si Dave Chappelle, potrivit ET Online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chris Rock (@chrisrock)

Hart a evocat incidentul intr-un mod neasteptat – acesta a adus pe scena o capra vie si a spus: „El e Will Smith.”

A doua zi, Chris Rock a facut din nou referire la palma primita pe scena Oscarurilor, criticand persoanele care sunt foarte sensibile, scrie Us Magazine. „Nu sunt o victima (…). Nu ma duc la spital pentru ca ma tai cu o coala de hartie”, a spus el.

„Mi-am recapatat auzul”

Este prima oara cand Rock vorbeste public despre incidentul din martie. Will Smith, care a primit ulterior premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din „King Richard”, a urcat atunci pe scena si l-a palmuit pentru ca a facut o gluma despre sotia lui, Jada Smith, care sufera de alopecie, scrie New York Post.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

De atunci, Chris Rock a pomenit doar tangential despre ceea ce s-a petrecut atunci. „Sunt OK, daca e cineva ingrijorat. Mi-am recapatat in mare parte auzul”, a spus el, intr-o nota ironica, in mai, la Royal Albert Hall din Londra.

El a adaugat ca prefera sa nu discute despre altercatia dintre el si Will Smith. „Oamenii se asteapta de la mine sa spun prostii. N-o sa vorbesc despre asta acum. O s-o fac eventual pe Netflix”, a spus el razand.

Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock dupa ce i-a dat o palma la gala Premiilor Oscar: „Violenta este otravitoare”

Actorul a declarat ca nu va vorbi despre ce s-a intamplat atunci pana cand va vedea un cec completat cu numele lui: „Sunt OK, am un show si nu discut despre asta pana nu sunt platit”, a spus el, luna trecuta, pe scena de la Fantasy Springs Resort Casino din Indio, California.

„Suntem oameni, iar oamenii mai fac greseli”

Cu doar o saptamana inaintea aparitiei de la acest cazino, Chris Rock si-a surprins fanii cu o vizita neasteptata la Comedy Cellar, in New York, dar a tinut sa precizeze: „Sa n-aveti asteptari. N-o sa vorbesc despre rahatul ala”, a spus el.

La randul sau, Will Smith (53 de ani) a pastrat tacerea asupra acestui subiect. Comediantul si prietenul sau Kevin Hart a declarat miercuri seara pentru „Entertainment Tonight” ca starul din „Ali” se simte mai bine.

„Will se scuza, stiti, e mai bine, desigur, decat era dupa. Toti suntem oameni, iar oamenii fac uneori greseli. Asa ca nu mai vorbim despre trecut, ci despre intelegerea prezentului si sa facem ce e mai bine ca sa mergem inainte”, a spus acesta.

Foto: depositphotos.com