Jada Pinkett Smith va lansa o autobiografie despre mariajul ei complicat cu Will Smith: urmeaza dezvaluiri incendiare

1
De Maria Constantin
19 oct. 2022

Vedeta va lansa in vara anului viitor o carte in care promite detalii inedite despre casnicia cu Will Smith.

Jada Pinkett Smith va aborda in cartea la care lucreaza mai multe subiecte importante din viata ei si nu va ocoli tema casniciei sale, anunta The Hollywood Reporter.

„Jada Pinkett Smith relateaza lectiile invatate in cursul unei calatorii dificile, dar captivante – o plimbare cu un carusel din adancurile depresiei suicidare pana la culmile redescoperirii personale si sarbatorirea puterii feminine autentice”, se arata intr-un comunicat al editurii Dey Street care va publica volumul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Anuntul mentioneaza ca vedeta va relata despre „educatia ei neconventionala in Baltimore”, prietenia cu rapperul Tupac Shakur si relatia cu Will Smith, scrie Page Six.

„In criza la 40 de ani, Jada povesteste despre alegerile chinuitoare pe care a fost fortata sa le faca pentru a-si redefini viata in orice fel”, a transmis casa editoriala.

Will Smith si Jada Pinkett Smith merg la terapie de cuplu: incearca sa-si salveze mariajul dupa dezastrul de la gala Oscar

Volumul va include si marturisiri despre lupta complicata cu alopecia si gluma de la care a pornit incidentul de pe scena galei Oscar 2022. In iunie, vedeta din „Matrix Reloaded” a spus in show-ul pe care il realizeaza, „Red Table Talk”, ca spera ca Smith (54 de ani) si Chris Rock se vor impaca.

„In starea in care e lumea acum, avem nevoie de amandoi. Si avem, de fapt, nevoie mai mult ca oricand unul de celalalt. Pana atunci, eu si Will continuam sa facem ceea ce am facut in ultimii 28 de ani si anume sa intelegem acest lucru numit viata impreuna”, a spus Jada.

In urma cu mai bine de o luna, Will Smith a postat o inregistrare video in care cerea scuze, spunand ca reactia lui de la ceremonia Oscar a fost „inacceptabila”.

„L-am cautat pe Chris, iar mesajul pe care l-am primit a fost ca nu este pregatit sa vorbeasca, dar cand va fi, il voi cauta din nou”, a spus starul din „King Richard” in clipul postat pe YouTube.

„Iti voi spune, Chris, ca-ti cer scuze. Comportamentul meu a fost inacceptabil si sunt aici oricand vei fi pregatit sa vorbim”, i-a transmis actorul lui Chris Rock.

Foto: depositphotos.com