Will Smith accepta infidelitatea sotiei sale: „Casatoria nu poate fi o inchisoare pentru noi“

jada pinkett will smith
1
De Maria Constantin
1 oct. 2021

Starul are un mariaj deschis cu Jada Pinkett. Libertatea si increderea pe care si le acorda i-au ajutat sa ramana impreuna.

Will Smith a oferit noi detalii despre casnicia lui de 23 de ani cu Jada Pinkett Smith intr-un articol publicat in editia din noiembrie a revistei GQ.

Actrita in varsta de 50 de ani a dezvaluit recent ca in august 2020 a avut o aventura cu rapperul August Alsina. Ulterior, ea si-a invitat sotul in seria de transmisiuni Red Table Talk pe care o realizeaza pe Facebook Watch pentru a clarifica situatia, scrie People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Publicul nu stie toata povestea

Emisiunea a avut o audienta record, insa actorul in varsta de 53 de ani considera ca lumea nu cunoaste toata povestea. „Publicul are o impresie care e impenetrabila. Odata ce decide ceva, este dificil sau imposibil sa mai schimbi imaginile, ideile sau perceptiile”, a explicat el.

„Din cauza impulsului declansat de dezvaluirile de la Red Table Talk despre Alsina, privitorul poate crede apoi ca Jada a fost singura care s-a angajat in alte relatii sexuale”, scrie Wesley Lowery in articolul publicat de GQ.

Will a precizat ca, de fapt, nu a fost cazul. Era clar ca el are mai multe de spus, noteaza autorul, adaugand: „Il puteam simti impingandu-se in balustradele pe care el si Jada le-au ridicat despre ce vor dezvalui publicului.”

„Nu mai puteam sa ne prefacem”

Will Smith a refuzat sa ofere mai multe amanunte, dar a prezentat alte informatii din trecutul casniciei sale cu Jada, care vor fi publicate in autobiografia lui, „Will”. Lowery a citit un manuscris al cartii care include detalii despre o cearta aprinsa intre Will si Jada, dupa aniversarea ei de 40 de ani.

„Casnicia noastra nu mergea. Nu mai puteam sa ne prefacem. Amandoi ne simteam rau si era clar ca trebuia sa se schimbe ceva”, a scris Will.

„Cea mai buna definitie a iubirii”

„Jada nu a crezut niciodata in casnicia conventionala”, a spus starul care in decembrie va sarbatori 24 de ani de casnicie. Will a explicat apoi de ce i-a acceptat episodul de infidelitate: „Jada a avut membri de familie care au avut relatii neconventionale. Asa ca a crescut intr-un mod foarte diferit de cel in care am crescut eu.”

Will Smith, despre relatia sotiei sale cu rapperul Tupac: „Normal ca eram gelos!”

„Au fost discutii nesfarsite despre ce este relatia perfecta. Care e modul perfect pentru a interactiona intr-un cuplu? Si pentru cea mai mare parte a relatiei noastre, monogamia a fost ceea ce am ales, fara sa ne gandim la monogamie ca la tipul perfect de relatie”, a continuat el.

„Ne-am acordat unul altuia incredere si libertate, cu credinta ca fiecare trebuie sa-si gaseasca drumul. Iar casatoria nu poate fi o inchisoare pentru noi. Si nu sugerez ca drumul nostru e pentru oricine. Dar experientele pe care libertatea ni le-a oferit unul altuia si sprijinul neconditionat sunt pentru mine cea mai buna definitie a iubirii”, a mai spus Will Smith.

Foto: Shutterstock.com