Jada Pinkett Smith, despre incidentul de la Premiile Oscar 2022: „Speranta mea e ca Will Smith si Chris Rock se vor impaca”

1
De Maria Constantin
9 iun. 2022

Jada Pinkett Smith reflecta asupra relatiei dintre Will Smith si Chris Rock, la doua luni de la momentul socant petrecut pe scena Oscarurilor, cand sotul ei l-a palmuit pe cunoscutul comediant.

La inceputul editiei de miercuri a talk show-ului „Red Table Talk”, pe care il realizeaza pe Facebook, Jada (50 de ani) a spus: „Despre seara Oscarurilor. Speranta mea cea mai mare este ca acesti doi barbati inteligenti si capabili vor avea ocazia sa se vindece, sa vorbeasca despre asta si sa se impace.”

Au Will Smith si Jada Pinkett Smith o relatie toxica?

„Avem nevoie unul de celalalt mai mult ca oricand”

„In starea in care e lumea acum, avem nevoie de amandoi si de fapt cu totii avem nevoie unul de celalalt mai mult ca oricand”, a spus actrita din „Girls Trip”.

„Pana atunci, eu si Will continuam sa facem ceea ce am facut in ultimii 28 de ani – si anume sa ne dam seama de treaba asta numita viata impreuna. Multumesc ca ma urmariti”, a conchis ea.

Episodul de miercuri a explorat povestile oamenilor care se confrunta cu alopecia, afectiune cu care Jada a marturisit ca se confrunta, relateaza People. In seara Oscarurilor, Chris Rock a glumit pe seama acestui subiect sensibil, ceea ce l-a facut pe Will sa reactioneze violent.

Will Smith si Jada Pinkett Smith merg la terapie de cuplu: incearca sa-si salveze mariajul dupa dezastrul de la gala Oscar

Smith (53 de ani) a primit interdictia de a mai participa la evenimentele Academiei Americane de Film dupa ce l-a palmuit pe Chris Rock (57 de ani) pe scena galei din luna martie.

Dupa incident, Will, care a primit atunci premiul pentru cel mai bun actor gratie interpretarii din „King Richard”, i-a cerut public scuze lui Rock, spunand ca regreta ca a reactionat emotional fiindca „gluma despre afectiunea medicala a Jadei a fost prea mult de indurat” pentru el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

Starul si-a dat demisia din Academia Americană de Film, apoi a calatorit in India pentru a practica yoga si meditatia, a spus luna trecuta o sursa pentru People.

A venit vremea iertarii

La doua luni dupa incident, Jada a rupt tacerea pe Instagram. „E vremea iertarii si sunt aici pentru asta”, a scris ea. Vedeta anuntase anterior ca va discuta despre iesirea lui Smith in talk show-ul ei, atunci cand va veni momentul potrivit.

Luna trecuta, intr-un mesaj difuzat la inceputul primului episod al sezonului 5 al „Red Table Talk”, ea a precizat intr-un comunicat: „Luand in considerare tot ce s-a intamplat in ultimele saptamani, familia Smith s-a concentrat pe vindecarea profunda. Unele dintre descoperirile din vindecarea noastra vor fi puse pe masa atunci cand va veni vremea.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @willsmithfan4_ever

„Pana atunci… masa va continua sa fie disponibila pentru marturii puternice, care inspira si vindeca precum cea a primei noastre invitate (Janelle Monáe)”, a adaugat Jada Smith.

Foto: Instagram/@jadapinkettsmith