20 de detalii socante despre relatia lui Will Smith cu fiul lui, Jaden Smith

1
De Cristina Tudor
13 iul. 2021

Unele lucruri despre relatia lui Will Smith cu Jaden Smith sunt socant de normale, dar exista si altele, care ne fac pe toti sa tragem adanc aer in piept.

Will Smith a fost odata baiatul poster al adolescentei noastre in relatia cu familia. Acum, mai in varsta decat unchiul Phil, cartile s-au intors si acest imn al lui de „Asa e pentru voi, toti copiii de pe tot pamantul. Nu este nevoie sa ne certam. Parintii pur si simplu nu inteleg ”poate il bantuie putin.

Transformarea de la rap star pentru copii, la actor si apoi la parinte a fost o calatorie de viata pentru „Big Willy”. Pe masura ce copiii lui Smith au crescut, au cautat lumina reflectoarelor, la fel ca batranul lor tata. Relatiile dintre tata si fiu, in special in perioada adolescentei, pot fi deosebit de tumultuoase.

Unele lucruri despre relatia lui Will Smith cu Jaden sunt socant de normale, dar exista si alte lucruri nascute din privilegii, filozofii parentale unice si celebritate, care ne fac pe toti sa ne gandim de doua ori. Astazi sa analizam relatia neobisnuita a lui Will Smith cu fiul lui, Jaden Smith.

Cea mai recenta interventie

Jaden Smith este foarte vocal cu privire la sustinerea unui stil de viata vegan. Parintii sai l-au confruntat in emisiunea mamei sale, Red Table Talk, pentru ca erau ingrijorati. Jada a spus: „Ne-am dat seama ca nu primea suficiente proteine. Deci, el risipea. Arata slab, era doar epuizat, nu primea substantele nutritive „. Din fericire, Jaden si-a ascultat familia ingrijorata si de atunci a optat pentru vegetarianism pentru a-si mentine sanatatea sub control.

Jaden a iesit in public vorbind despre problemele legate de stilul de parenting al lui Will Smith

Will si Jada se asteapta la o relatie deschisa si onesta cu copiii lor, care isi difuzeaza adesea treburile personale in emisiunea Red Table Talk. Cand Jaden si Willow au vorbit despre faptul ca au fost impinsi de parinti si de cei din afara pentru a cauta succesul in locul unei exprimari creative, Jada a izbucnit in lacrimi. Jaden a confirmat ca sprijinul lor ar fi trebuit sa fie puternic si „Nu atat de mult despre un record de succes”, spunand ca a simtit aceasta presiune parentala in urma jobului sau din filmul The Karate Kid.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.