Will Smith a postat o fotografie sincera pe Instagram: „Sunt in cea mai proasta forma din viata mea”

1
De Maria Constantin
8 mai 2021

Starul american isi doreste sa se simta mai bine, asa ca s-a apucat serios de treaba.

Will Smith a anuntat marti pe Instagram ca e gata sa reintre in forma si a inceput sa documenteze acest proiect personal. Actorul in varsta de 52 de ani a postat o imagine tridimensionala in care apare imbracat doar cu boxeri, pe acordurile hitului „Don’t Cha”, al trupei The Pussycat Dolls.

„Acesta este corpul care m-a ajutat de-a lungul pandemiei si in nenumaratele zile in care am devastat bucataria. Iubesc acest corp, dar vreau sa ma simt mai bine. Gata cu briosele de la miezul noptii… asta e!”, a scris Smith. „O sa fiu in cea mai buna forma din viata mea!”, a promis el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Starul din „The Bad Boys” a dezvaluit ca a incheiat un acord cu YouTube pentru realizarea unui serial original ce va fi lansat anul viitor despre drumul lui spre revenirea in forma.

Documentar cu Will Smith

Intitulat „Best Shape of My Life” („Cea mai buna forma din viata mea”), documentarul va avea sase episoade si il va prezenta pe Will Smith in provocarea de a-si imbunatati fiecare aspect al formei sale fizice, de la agilitate, la puterea de recuperare. Actorul va fi insotit in aceasta aventura de sportivi profesionisti, cercetatori si experti, se arata intr-un comunicat citat de People.

Will Smith, despre relatia sotiei sale cu rapperul Tupac: „Normal ca eram gelos!”

Anuntul despre noua productie la care lucreaza Will Smith survine la doar doua zile dupa ce actorul a postat o fotografie similara, langa care a scris „sunt in cea mai proasta forma din viata mea”. Mesajul sau a fost urmat de un val de comentarii pozitive din partea fanilor si a prietenilor sai celebri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Transformarile unui star

Will Smith a mai trecut prin transformari fizice impuse de rolurile din filmele sale. In 2001, el a suferit o schimbare fizica majora in timp ce se pregatea pentru rolul emblematicului pugilist Muhammad Ali din biopicul „Ali”. Starul a repetat aceasta experienta in 2007, pentru rolul foarte reusit din „I Am Legend”, in care a aratat un corp perfect lucrat. De data aceasta, fanii il vor putea urmari pe Smith de-a lungul aventurii sale spre forma ideala.

Pe langa serialul amintit, YouTube a anuntat ca va realiza docuseriale cu Alicia Keys, actrita Liza Koshy si grupul rap Migos, scrie People.

Foto: PR.