Jada Pinkett Smith: “Voiam sa ma sinucid dupa ce am atins succesul”

jada pinkett smith
1
De Roxana Dobrita
19 dec. 2018

Jada Pinkett Smith a recunoscut luni ca a trecut prin momente grele si s-a gandit sa se sinucida la scurta vreme dupa ce a devenit o actrita de succes la Hollywood.

„Am avut o cadere emotionala care in mod clar mi-a afectat sanatea mentala”, a spus actrita din Girls Trip, in varsta de 47 de ani, in cadrul emisiunii Red Table Talk, pe care o realizeaza pe Facebook alaturi de fiica si mama sa.

„Tocmai ma mutasem in Los Angeles si incepusem sa am un anumit succes in industrie si mi-am dat seama ca acesta nu este raspunsul… ca succesul nu va face ca totul sa fie ok in viata mea. De fapt, nu a facut decat sa inrautateasca lucrurile. Am inceput sa ma gandesc tot mai mult la sinucidere si am avut o cadere emotionala totala”, a povestit ea.

View this post on Instagram

We’ll be live tomorrow on the @redtabletalk Facebook page at 5pm PST with a domestic violence specialist to continue the conversation we started in this week’s episode. Submit your questions and comments for us below…hope to see you there ❤️✨ 📸 @stanevansphoto

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

Actrita avea in jur de 20 de ani la momentul colapsului si a povestit cum a sunat-o panicata pe mama sa, Adrienne Banfield-Jones. „Nu mai aveam niciun fel de control asupra emotiile si gandurilor mele – ma simteam complet neajutorata si blocata.”

Fiica actritei, Willow Smith, prezenta in emisiune, a incurajat-o pe mama sa sa vorbeasca despre asta pentru ca si ea a recunoscut intr-o emisiune anterioara ca s-a luptat cu gandul de a-si face rau in trecut.

„S-a intamplat dupa lansarea piesei Whip My Hair. Tocmai oprisem lectiile de canto si nu stiam incotro sa ma indrept. Cine sunt? Care e scopul meu? Pot sa mai fac ceva in afara de asta? – acestea erau intrebarile pe care mi le puneam la vremea aia si incepusem sa ma tai si sa fac lucruri nebunesti”, artista de 18 ani le-a spus mamei si bunicii sale in luna mai.

Jada Pinkett Smith, care a vorbit deschis despre lupta ei cu depresia de-a lungul anilor, a recunoscut in iunie ca a fost o perioada in care s-a gandit des sa-si ia viata.

„Un lucru pe care l-am invatat de-a lungul anilor e ca sanatatea mentala e ceva de care trebuie sa avem grija in fiecare zi, nu cand apar probleme”, a scris ea pe Instagram la momentul respectiv. „In anii in care m-am ocupat de propria vindecare, acum multa-multa vreme, mi-am dat seama ca mintea si inima pot fi extrem de delicate si in pericol fara fundatia unui spirit puternic.”

Foto: Getty Images