Jennifer Aniston, criticata aspru dupa ce a spus ca Hollywood-ul e plin de oameni care sunt „celebri fara sa faca nimic”

1
De Cristina Tudor
19 iun. 2022

Jennifer Aniston este aspru criticata pe retelele de socializare dupa ce a facut unele comentarii despre modul in care unele persoane ajung sa fie celebre.

Internautii o acuza de faptul ca incearca sa limiteze accesul unor persoane obisnuite la Hollywood si spun ca ea a ajuns faimoasa numai pentru ca parintii sai au fost actori.

Vedeta din „Friends”, in varsta de 53 de ani, a facut unele comentarii in timpul unui interviu cu actorul Sebastian Stan. Ea a spus ca unele persoane, precum Paris Hilton sau Monica Lewinsky, au ajuns faimoase fara sa faca nimic.

In cadrul unui segment dintr-un interviu Actors on Actors pentru Variety, cei doi actori au vorbit despre caseta dintre Pamela Anderson si Tommy Lee, care a devenit subiectul filmului „Pam & Tommy”.

Aniston a vorbit despre modul in care filmarea a fost publicata online intr-o perioada in care Internetul incepuse sa influenteze societatea. „A fost exact la inceputul perioadei in care Internetul a inceput sa contureze o noua cultura a oamenilor deveniti faimosi. Este despre oameni care au devenit celebri fara sa faca absolut nimic si care au cariere incredibile. Precum Paris Hilton, Monica Lewinsky”, a spus actrita.

Lewinsky a fost implicata intr-un scandal sexual in anul 1998 cu Bill Clinton, presedintele Statelor Unite de la acea vreme, in timp ce Paris Hilton s-a confruntat cu publicarea online in 2004 a unei filmari in care aceasta facea dragoste cu iubitul sau de atunci, Rick Salomon.

„Ma simt norocoasa ca am inceput sa cunoastem aceasta industrie inainte sa devina ceea ce este azi. Mai multe servicii de streaming – esti faimos de pe TikTok, esti faimos de pe YouTube, esti faimos de pe Instagram. Este aproape ca si cum ar ‘estompa’ jobul unui actor”, a mai spus actrita.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.