Ethan Hawke e socat de succesul fiicei sale la Hollywood

1
De Maria Constantin
17 ian. 2020

Starul american nu conteneste sa se minuneze de evolutia fiicei sale, Maya, care si-a inceput cu dreptul cariera de actrita.

Ethan Hawke este un tata mandru. Chiar daca stie bine ca are un copil foarte talentat, in care crede neconditionat, actorul nu-si poate ascunde uimirea. El a spus intr-o conferinta de presa organizata de Asociatia Criticilor de Televiziune ca se simte onorat, dar si socat ca Maya are succes la Hollywood, relateaza Entertainment Tonight.

Fiica lui Hawke a avut o interpretare remarcabila in sezonul al treilea al serialului „Stranger Things”, apoi a primit sarcina de a juca un membru al familiei Manson in „Once Upon a Time in Hollywood”, superproductia lui Quentin Tarantino, scrie InStyle.

„Este unul dintre cele mai mari motive de mandrie din viata mea”, a declarat Ethan. „E socant. Stiam de cand era copil ca era o artista precoce si am avut un feeling ca e o fire foarte independenta. Imi face viata interesanta si incitanta, ma face sa incerc sa fiu un tata mai bun in fiecare zi”, a mai spus starul.

Ethan a devenit apoi si mai sentimental, spunand ca in timp ce el este un veteran la Hollywood, inca mai are de invatat de la debutanti, printre care se numara si fiica sa.

„Copiii tintesc la fel de sus ca parintii lor, iar uneori tintesc si mai sus decat noi. Nu am realizat ca o parte din procesul de a-i invata pe altii este ca si ei te invata pe tine. Si am invatat multe de la copiii nostri”, a mai spus actorul.

Ethan Hawke are doi copii cu fosta sotie, Uma Thurman: Maya si Levon, in varsta de 17 ani. El mai are doua fiice cu sotia sa actuala, Ryan Shawhughes: Clementine, in varsta de 12 ani, si Indiana, in varsta de noua ani.

Foto: Getty Images.