Singurul lucru pe care Emily Blunt l-ar schimba la nunta ei: Greseala pe care nu o va uita niciodata

1
De Maria Constantin
18 mart. 2020

James Corden a intrebat-o pe actrita britanica daca ar schimba ceva la nunta ei. Vedeta i-a povestit ca a facut o greseala care a terorizat-o.

I se poate intampla oricui, chiar si in cea mai importanta zi din viata si chiar si unei vedete precum Emily Blunt. In aparitia sa din emisiunea „The Late Late Show With James Corden”, actrita i-a marturisit realizatorului ca a facut o greseala imensa – ar fi trebuit sa aleaga un spray autobronzant cu o nuanta mai deschisa. Si asta n-ar fi fost nimic, dar a comis greseala tocmai in ziua nuntii.

„Am avut un spray autobronzant nepotrivit si cred ca asta as schimba”, i-a marturisit actrita lui Corden cand el a intrebat-o daca ar schimba ceva la nunta sa. „Ma uit la poze si am un ton portocaliu care este nenatural pentru culoarea normala a pielii”, a dezvaluit ea.

Blunt a recunoscut ca nu spray-ul in sine este problema, ci este doar vina ei, relateaza InStyle. Ea a explicat ca ar fi trebuit sa angajeze un profesionist pentru aceasta operatiune: „A fost ceva de genul ‘fa-o pe cont propriu’. Nu stiu de ce am ales o solutie ieftina in ziua nuntii mele!”, a marturisit Emily.

Ca orice persoana care se confrunta cu o intamplare de cosmar intr-un moment important, Blunt a relatat toate detaliile situatiei terifiante in care s-a trezit: „Era un pic neuniform. Mirosea ciudat, iar afara era foarte cald. Daca transpiri si ai aplicat un spray autobronzant cand porti ceva alb, te umpli de portocaliu”, a povestit ea. „Of, a fost teribil. Da, a fost rau”, a adaugat.

Sandalele purtate de Emily Blunt pe covorul rosu sunt surprinzator de accesibile

Episodul s-a petrecut in 2010, cand Emily Blunt s-a casatorit cu John Krasinsky. Cei doi au doua fiice, Violet, in varsta de trei ani, si Hazel, in varsta de sase, si vor aniversa zece ani de casnicie in acest an.

Foto: Getty Images.