Ce mananc sau cum am ajuns o vegetariana fericita

1
De Andreea Raicu
31 iul. 2015

Desi de foarte multe ori meniul vegetarian e privit cu suspiciune – cat de delicioasa poate fi o masa de legume?! – eu sunt foarte fercita cu ce mananc! Si, desi poate nu pare, chiar imi place sa mananc!

Sunt foarte des intrebata ce mananc. Si de fiecare data cand spun ca am eliminat din alimentatia mea carnea, branza si ouale, automat apare intrebarea: “Pai si atunci ce mananci?”

Exista o multime de variante, dar pentru ca nu suntem obisnuiti sa fim creativi in bucatarie sau pentru ca acest regim alimentar este nou , de cele mai multe ori, ne blocam in ideea ca nu avem cum sa fim fericiti cu ceea ce mancam.

Variante sunt o multime, important este sa ai curajul sa incerci. Nu trebuie sa va tineti cu dintii (ca de mancare) de o anumita reteta, ci puteti improviza dupa cum va dicteaza imaginatia si papilele gustative. E ca atunci cand esti in fata dulapului plin de haine si te gandesti ca nu ai cu ce sa te imbraci. Daca iti dai voie sa fii creativ si sa ai putin curaj, iti ies cele mai bune feluri de mancare.

Mancarea iconica

Plus ca e foarte important sa te informezi si sa testezi cat mai multe variante. Cand inveti si experimentezi, mancarurile au cele mai bune gusturi si asta va spun din proprie initiativa!

De aceea, zilele trecute, m-am gandit sa ii fac o vizita Cameliei Sucu, la Iconic Health, loc de unde obisnuiesc sa-mi comand mancare cand sunt la birou. Voiam sa vad cum gatesc si cum pregatesc felurile extraordinar de bune pe care le-am incercat de atatea ori.

Invatand retete noi in bucatarie la Iconic

A fost o experienta foarte buna pentru ca am stat de vorba cu cea care supervizeaza pregatirea felurilor de mancare si am invatat o multime de lucruri noi. Plus ca am gatit, ceea ce m-a distrat fantastic. Am stat o ora si am gatit cateva feluri de mancare.

Ardei gras cu branza tofu si spanac

Mi-a placut foarte mult ca se gatesc repede, sunt gustoase si sunt vegane.
Asta mananc eu si tipul acesta de alimentatie imi da o stare foarte buna. Daca si voi vreti sa mancati mai sanatos si nu stiti cu ce sa incepeti va recomand cu incredere sa testati preparatele de la Iconic Health, un concept de alimentatie si viata sanatoasa. Le puteti gasi in punctele Carrefour Express: Dorobanti, Decebal si Green Court sau le puteti comanda pe site-ul iconichealth.ro.

Produse Iconic Health disponibile in punctele Carrefour Express: Dorobanti, Decebal si Green Court

Aveti incredere in gusturile voastre. Sunt cel mai bun bucatar! Cu cat va limitati la a crede ca fara carne nu exista savoare si nici oameni cu adevarat satui, cu atat veti pierde mai multe ocazii de a descoperi mancaruri si sanatoase, dar, mai ales, si atat, atat de gustoase! Va spune un om caruia nu numai ca ii place sa manance, dar e si foarte critic atunci cand vine vorba de gusturi. Mancatul trebuie sa fie o placere, nu doar o necesitate, iar voi sunteti cei mai in masura sa vi-o satisfaceti!