femeile mici de statura

Barbatii prefera femeile mici de statura? Descopera daca esti genul lui inca de la primele intalniri romantice!

Cu totii avem preferinte cand vine vorba de partenerii de cuplu. De la tipologia corporala, la culoarea parului sau a ochilor, pana la trasaturile faciale. Desi ai zice ca suna superficial, cu totii preferam cate ceva cand vine vorba de aspect fizic.

In ceea ce ii priveste pe barbati, sunt populare cateva mituri. Se spune ca barbatii prefera femeile mici de statura. Ca prefera femeile cu talia subtire sau ca le plac femeile cu parul lung. Si totusi exista preferinte? Exista un sablon?

Specialistii de la Love Panky sustin ca depeinde de la persoana la persoana. Unii barbati prefera femeile mici de statura. Altii pe cele inalte.

Preferintele variaza din multe motive

De cele mai multe ori, genetica joaca un rol important in atractia fizica. Observam un potential partener si genele noastre ne spun daca ar fi o pereche buna.

De la forma fetei la culoarea parului, pana la fizionomie, silueta, de la gustul salivei si pana la mirosul corporal, genele noastre stiu mai bine ce ni se potriveste. Mecanismele sunt in subconstient si nici macar nu ne dam seama.

Cum iti dai seama daca iubitul tau prefera femeile mici de statura

  1. A mai avut iubite minione in trecut

Daca majoritatea fostelor lui iubite a fost reprezentata de femei minione, atunci are o preferinta pentru aceasta tipologie corporala. Daca observi ca nu are un “pattern” fizic, atunci este genul de barbat care se focuseaza pe alte detalii.

  1. Daca iubitul tau e scund, poate prefera femeile mici de statura

In general, cu mici exceptii, barbatii mici de statura prefera femei cu statura mai mica decat ei. La nivel subconstient, spun specialistii, barbatii scunzi aleg femei mai putin inalte decat ei, pentru a potenta propria masculinitate.

  1. Observa-i comportamentul: se uita dupa femei inalte sau mici de statura?

Observa cum se comporta cand iesiti in oras. Tinde sa se apropie de femeile mai inalte sau de femeile minione?

  1. Pare neinteresat de dialogul cu femeile inalte

Ca sa iti dai seama, observa si cum se comporta cand alte femei il abordeaza. Pare interesat de femeile inalte? Flirteaza si zambeste sau se simte mai confortabil in preajma femeilor minione?

  1. Daca iti spune ca ii plac femeile mici de statura, crede-l!

Exista barbati care recunosc din start ca au o preferinta pentru femeile mici de statura. Sau pentru femeile brunete, ori blonde, ori cu ochii albastri.

De ce barbatii tind sa prefere femeile mici de statura

  1. Ii fac sa se simta mai masculini

Barbatii prefera femeile mici de statura pentru ca ii fac sa se simta mai masculini. Din acelasi motiv barbatii prefera femeile cu tipologie corporala feminina. Insa, nu toti barbatii au un ego atat de pronuntat.

  1. Femeile mici de statura le dau barbatilor impresia ca au nevoie de protectie

Barbatii tind sa aleaga femeile mici de statura pentru a simti ca le protejeaza. Si aceste alegeri sunt la nivel subconstient. Un barbat se va simti mai puternic alaturi de o femeie miniona, statura mica a partenerei lasandu-i impresia ca aceasta are nevoie de protectie.

  1. Femeile minione sunt mai acceptate social

Barbatii tind sa aleagra partenere scunde tocmai pentru ca un cuplu format dintr-o femeie miniona si un barbat mai inalt este mai acceptat social ca standard sau norma, fata de un cuplu format din barbat mai scund si femeie mai inalta.

  1. O femeie scunda este mai putin intimidanta

Femeile mici de statura ii intimideaza mai putin pe cei de sex opus. Specialistii sustin ca de aceea si modelele feminine ii intimideaza pe barbati, nu neaparat prin frumusete, ci prin statura. Barbatii cu un ego puternic vor alege femei minione, pentru a se simti mai barbati.

  1. Barbatii prefera femeile mici de statura pentru ca par mai afectuoase

Barbatii prefera femeile mici de statura si din factori psihologici. Mintea masculina percepe statura feminina mai mica drept mai buna, mai potrivita de a fi mama, mai potrivita de a oferi afectiune.

Citeste si: Cum isi aleg barbatii viitoarea nevasta. Misterul a fost dezlegat!

Foto: Guliver