Daca vrei sa-ti plangi de mila, ai trecut printr-o despartire sau ai vreun necaz, o portie zdravana de lacrimi vine numai bine. Te numeri printre femeile care diseara vor sa-si cheme cea mai buna prietena, sa-si planga suferintele? Am alcatuit o lista cu filme de vazut atunci cand esti trista. Via Love Panky.

Daca ai nevoie de un imbold sa lasi toate emotiile acelea afara, iata ce ai de facut: cauta aceste filme de vazut atunci cand esti trista si cu siguranta te vor ajuta!

Este normal sa fii emotionala din cand in cand. Mai ales daca traversezi o perioada grea. Si e la fel de posibil sa te simti mai bine dupa o descarcare cu plans. Lumea are o impresie proasta despre plans. Intr-adevar, daca cineva iti aduce lacrimi pe obraji si nu te astepti la asta, dezamagirea si suferinta dor. Insa, daca plansul este o descarcare a emotiilor adunate pe dinauntru, atunci ai nevoie de cateva filme de vazut atunci cand esti trista.

 1. UP

Varsta nu conteaza cand vine vorba de animatia aceasta. Povestea lui Carl si a sotiei sale Ellie te va impresiona. Si da, vei goli o cutie de servetele cand sotia sa va muri. Pentru ca filmul te lasa cu speranta si iubire, povestea este despre pastrarea amintirii ei vii, printr-o aventura pe care cei doi soti o programau mereu. Batranelul va face orice sa pastreze si casa in care imbatranisera impreuna. Ce frumoos, nu-i asa?

 1. How to train your dragon

Desi pare o pelicula facuta pentru copii, acesta este unul dintre acele filme de vazut atunci cand esti trista si la varsta adulta. Despre un copil ce va antrena un dragon pentru a-l face pe tatal sau mandru de el. Cu totii am fost acolo, nu-i asa? Daca vrei sa-ti plangi relatia (ne)reusita cu unul dintre parinti, aceasta animatie e de vazut.

 1. The Notebook

O varianta romantica, o poveste de iubire cu Ryan Gosling. Cu gandul la el poate ai mai suspinat, dar ai mai plans uitandu-te la Gosling?

 1. The Other sister

Un film cu Juliette Lewis si Diane Keaton. Povestea lui Lewis, o femeie cu probleme mintale ce vrea si reuseste sa-si depaseasca limitele. In ciuda mamei sale, extrem de protectoare si cu dorinta de a o controla. O poveste de iubire dintre doua persoane cu probleme mintale care depasesc impreuna orice obstacol. Un film care poate iti va lasa un gust amar, dar un care te va trezi din multe alte motive. Si unul dintre filmele de vazut atunci cand esti trista.

 1. A walk to remember

De plans. Mult. Un fel de Romeo & Julieta modern. Un film despre iubire, boala, moarte si speranta.

 1. Titanic

Daca mai are nevoie de o descriere, Titanic este o poveste de dragoste ce transcende timpul si moartea.

 1. Steel Magnolias

Julia Roberts. Dolly Parton. Mai e nevoie sa spunem ceva? Daca da, acest film este centrat pe povestea lui Shelby, personajul lui Roberts, bolnava de diabet, care isi planifica nunta. Un film care te face sa plangi si apoi te face sa razi.

 1. Moulin Rouge

Unul dintre cele mai bune filme de vazut atunci cand esti trista mai ales daca iti plac si musical-urile. O poveste de dragoste tragica dintre Nicole Kidman si Ewan McGregor.

 1. The blind side

Un film incredibil de duios cu Sandra Bullock, fa-bu-loa-sa! Un film ce te va incalzi pe dinauntru, chair si cand te va face sa plangi in batista. Despre dragostea de mama, despre faptul ca toti oamenii merita fericire, despre rasism, despre suflet.

 1. 12 years a slave

Un film ce povesteste atat de personal si dureros traumele unui afro-american vandut in sclavie.

 1. My girl

Doi prieteni isi petrec copilaria. Unul dintre ei traieste foarte aproape de moarte – mama sa murise si tatal sau detinea un salon de pompe funebre. Moartea reapare in viata sa cand isi pierde prietenul cel mai bun.

 1. S. I love you

Daca ar fi sa iti moara iubitul – dragostea vietii tale – si apoi timp de 365 de zile ai gasi scrisori de la el, cum te-ai simti? Un film romantic. Un film despre moarte, insa despre viata. Si despre iubire. Unul dintre acele filme de vazut atunci cand esti trista pe care poti conta ca te va face sa plangi cu sughituri, dar si sa razi cu pofta.

 1. Hope floats

O famile dezbinata. Povestea femeii ce ramane puternica pentru copiii sai, dupa plecarea sotului cu o alta femeie. Desi vei plange, vezi acest film pana la sfarsit, cand vei afla cel mai frumos citat despre iubire si speranta.

 1. Million Dollar Baby

Clint Eastwood si Hillary Swank intr-un film ce te trece prin tot spectrul de emotii umane posibile. De la triumf, la disperare. De la durere profunda si intrebari de genul “eu ce-as fi facut?” pana la lectii de viata, inspiratie si motivatie. Un film despre familie si prietenie. Este genul de film atat de trist incat iti va aduce multe lacrimi. Dar te va determina sa cuceresti lumea, daca vrei! Sa-ti regasesti pasiunea.

Alegi filme de vazut atunci cand esti trista pentru ca ai nevoie. Cauti anumite melodii pentru ca iti genereaza o traire de care ai nevoie. Citesti o carte pentru ca inveti ceva din ea si ai nevoie de acea lectie. Fie ca un film te face sa razi sau sa plangi, orice emotie e benefica, pentru ca te face sa rezonezi cu ceva, te face sa scoti si tu sentimente la suprafata.

Citeste si: 10 filme din 2017 pe care orice femeie ar trebui sa le vada

Foto: iStock